Albaraka Türk İle Oyak Yatırım'dan Sermaye Piyasalarına Katkı

Katılım bankacılığının ve sermaye piyasalarının öncü kuruluşlarından Albaraka Türk ile OYAK Yatırım, Türkiye'nin finansal ekosistemine katkı sağlayacak önemli iş birliğine imza attı.

Bölgesel Ekonomi 17.08.2021, 09:22 02.09.2021, 10:42
Albaraka Türk İle Oyak Yatırım'dan Sermaye Piyasalarına Katkı

Gerçekleştirilen iş birliği ile Albaraka Türk müşterileri, OYAK Yatırım ile sermaye piyasalarına hızlı ve kolay erişim sağlarken, katılım bankacılığına uyumlu yeni ürünlere yatırım yapma fırsatını yakalayacaklar.

Müşterilerinin sermaye piyasalarına erişimi konusunda önemli bir adım attıklarını belirten Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, "Bankamız vizyonu doğrultusunda yenilikçi ve katılım bankacılığı ilkeleriyle uyumlu ürünler geliştirmek, müşteri tabanımızı yaygınlaştırmak ve ülkemiz ekonomisi için değer üretmek en temel amacımız. OYAK Yatırım ile gerçekleştirdiğimiz bu yeni iş birliği ile de bu hedefimize bir adım daha yaklaşmış olduk. Müşterilerimizin sermaye piyasalarına erişimini kolaylaştırmak için kendi bünyemizde her türlü adımı atarken, buna yönelik iş birliklerini de geliştirmeye devam ediyoruz" dedi.

OYAK Yatırım Genel Müdürü Erkan Ünal da gerçekleştirilen iş birliği ile Albaraka Türk müşterilerinin sermaye piyasasındaki ürünlere ulaşımını kolaylaştırarak hem sermaye piyasalarının gelişimine hem de yatırımcıların birikimlerine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Ünal, "OYAK Yatırım olarak müşteri odaklı çalışmalarımızın temelini, yenilikçi hizmet anlayışımız oluşturuyor." dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@