Albaraka Türk’te Webinar Buluşmaları Başladı

Albaraka Türk Eğitim ve Kariyer Yönetimi Müdürlüğü öncülüğünde her hafta güncel konuların ele alındığı webinar buluşmaları iş birimlerinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Bölgesel Ekonomi 11.03.2022, 12:34
Albaraka Türk’te Webinar Buluşmaları Başladı

Albaraka Türk Katılım Bankası, Eğitim ve Kariyer Yönetimi Müdürlüğü öncülüğünde, ilgili iş birimleriyle ortak çalışmalar yaparak webinar programları düzenliyor. 

Güncel konuların ele alındığı webinar programlarının ilki “Ekonomi Sohbetleri” adıyla 16 Şubat 2022 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Çalışanlar tarafından yoğun ilgi gösterilen programın her hafta düzenli olarak gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Stratejik Planlama ve Ekonomik Araştırmalar Müdürlüğü’nde görevli Ekonomistler Mustafa Berk Erdal ve Yavuz Selim İşleyen’in konuşmacı olarak yer aldığı webinar programlarında, Türkiye ve dünyadaki ekonomik gelişmeler, piyasa göstergeleri ve bankacılık sektörüne dair gelişmeler ele alınıyor. 


Webinar buluşmaları Katılım Bankacılığı alanında da devam ediyor. “Katılım Bankacılığı İlkeleri Işığında Kur Korumalı Katılma Hesapları’nın Müşterilere Anlatılması” konulu webinar Albaraka Türk’ün tüm çalışanlarına açık olarak gerçekleştirildi.

Webinarda, Ürün Yönetimi Müdürü Zeki Akman, Eğitim ve Kariyer Yönetimi Müdürü Süleyman Yigital, Manisa Şube Müdürü Levent Işık, Katılım Bankacılığı İlkeleri Kontrol ve Uyum Başkan Yardımcısı Hasan Gümüştekin ve Ürün Yönetimi Müdürlüğünden Yönetmen Feride Çanakçı, konuşmacı olarak yer aldı. Müşterilerden gelen soruların da yanıtlandığı webinarda, ürünün katılım bankacılığı açısından değerlendirmesi yapılarak ürüne ilişkin bilgiler banka çalışanları ile paylaşıldı. 

Albaraka Türk çalışanları tarafından yoğun ilgiyle takip edilen webinar buluşmalarının, güncel konular da dahil edilerek düzenli olarak devam etmesi planlanıyor. 
 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@