Best Business Awards'tan Vakıf Katılım'a 4 ödül

Vakıf Katılım, hayata geçirdiği insan kaynakları projeleriyle Best Business Awards'ta farklı kategorilerde 4 ödüle layık görüldü.

Bölgesel Ekonomi 16.04.2021, 14:44 03.05.2021, 12:34
Best Business Awards'tan Vakıf Katılım'a 4 ödül

Vakıf Katılım, hayata geçirdiği insan kaynakları projeleriyle İngiltere'nin en prestijli ödül programlarından biri olan Best Business Awards'ta farklı kategorilerde 4 ödüle layık görüldü.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, katılım finans sektöründe çalışılmayı en çok arzulanan kurum olma vizyonuyla geliştirdiği insan kaynakları uygulamaları; 2021 Best Business Awards yarışmasında 'En İyi İşveren', 'En İyi İK', 'En İyi (İK) Bilgi Teknolojisi' ve 'COVID-19 Sırasında Olağanüstü Destek' kategorilerinde ödül almaya hak kazandı.

'Başarı basamaklarını emin adımlarla çıkıyoruz'

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Best Business Awards ödül programında 4 kategoride birden başarılı sonuç aldıkları için haklı bir gurur yaşadıklarını belirtti. Göktaş, “Sektörümüzün en genç üyelerinden biri olmamıza rağmen başarı basamaklarını emin adımlarla çıkıyoruz. Pandemi döneminde güçlü bir duruş sergileyip, çalışanlarımızın sağlığını merkeze alarak; terfiden eğitime, kişiye özel iletişimden motivasyon uygulamalarına kadar hiçbir şeyi atlamadan gerçekleştirmemiz gücümüze güç kattı.

Fırsata çevirdiğimiz bu süreç dijitalleşme yolculuğumuza ivme kazandırırken pek çok sürecimizin de online'a taşınmasına; hatta HeRobot projesinde olduğu gibi tüm çalışanlarımızın buna dahil olmasına olanak tanıdı. Büyük bir hassasiyetle hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızın ödüllendirilmesi bizim için ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı. Bu ödülleri almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@