Emlak Katılım, Müşterilerini "Gümüş Katılma Hesabı" İle Buluşturuyor

Gümüş Katılma Hesabı uygulamasıyla yeni müşteriler kazanmayı hedefleyen Emlak Katılım, uygulama sayesinde kıymetli maden alım-satım hacmini de artırmayı hedefliyor.

Bölgesel Ekonomi 19.04.2021, 22:50 03.05.2021, 12:34
Emlak Katılım, Müşterilerini "Gümüş Katılma Hesabı" İle Buluşturuyor

Türkiye Emlak Katılım Bankası,  "Gümüş Katılma Hesabı" uygulamasını başlatıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Gümüş Katılma Hesabı, gram türünde ve belirlenen vadelerle yatırılan gümüşlerin, gümüş katılma hesap havuzlarında değerlenmesi sonucunda sahibine kar payı getirisi sağlayan katılma hesabı olarak öne çıkıyor. Hesap açmak için alt limiti 5 bin ve 10 bin gram olarak belirlenen Gümüş Katılma Hesabı, aylık, 3 aylık ve 6 aylık vadelerle açılabiliyor. Emlak Katılım, hesap açmak isteyen müşterilerinden herhangi bir ücret veya komisyon talep etmiyor.

Kıymetli maden alım-satım hacmini artırmayı hedefliyor

Gümüş Katılma Hesabı uygulamasıyla yeni müşteriler kazanmayı hedefleyen Emlak Katılım, uygulama sayesinde kıymetli maden alım-satım hacmini de artırmayı hedefliyor. Aynı zamanda uygulama ile Banka, fon havuzunda genişleme ve çeşitlilik sağlamayı planlarken, çapraz satış fırsatı oluşturmayı istiyor.

Gümüş Katılma Hesabı'nın müşteriye faydaları arasında, müşteri hesabında tuttuğu gümüş bakiyesine göre kar payı almak, daha yüksek bakiyeli hesaplarda daha fazla kar payı almak, müşteri hesabında gram türünden değerleneceği için kar payının yanı sıra gümüşteki değer artışından da müşterinin kazanımının olması yer alıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@