Kuveyt Türk Geleceğin Yöneticilerini Yetiştiriyor

Kuveyt Türk, yönetici yetiştirme (MT), bilgi teknolojileri yönetici yetiştirme (TechTalent) ve dijital dönüşüm vizyonlu müfettiş yardımcılığı (D3-Denetimin Dijital Dönüşümü) programlarına başvuru almaya başladı.

Bölgesel Ekonomi 18.05.2021, 12:47 31.05.2021, 13:22
Kuveyt Türk Geleceğin Yöneticilerini Yetiştiriyor

Kuveyt Türk, yönetici yetiştirme (MT), bilgi teknolojileri yönetici yetiştirme (TechTalent) ve dijital dönüşüm vizyonlu müfettiş yardımcılığı (D3-Denetimin Dijital Dönüşümü) programlarına başvuru almaya başladı.

Kuveyt Türk'ün gelecekteki yöneticilerini yetiştirmeyi amaçlayan MT programına, üniversitelerden yeni mezun olan veya mezuniyet tarihi üzerinden henüz bir sene geçmiş olan ve çok iyi derece İngilizce bilen adaylar başvuruda bulunabiliyor.

MT programına dahil olan çalışanlara sınıf içi ve online eğitim imkanları sunuluyor

MT programına dahil olan çalışanlara, hem belli üniversitelerde ücretsiz yüksek lisans desteği veriliyor hem de kariyer hedeflerine katkı sunan sınıf içi ve online eğitim imkanları sunuluyor. MT'lere, farklı birimleri deneyimlemeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için kurum içi rotasyon imkânı da sunuluyor. İlk kez 2007 yılında MT programını başlatan Kuveyt Türk, yönetici atamasında MT programına dahil olanlara ağırlık veriyor.

TechTalent programıyla bilgi teknolojileri alanında Türkiye'nin yetenekli gençleri istihdam edilecek

İki Ar-Ge merkezine sahip olarak yurt içi ve yurt dışı projeleriyle bilgi teknolojileri grubunu büyütmeye devam eden Kuveyt Türk, TechTalent programıyla bilgi teknolojileri alanında Türkiye'nin yetenekli gençlerini istihdam etmeyi ve ayrıcalıklı bir kariyer deneyimi yaşatmayı planlıyor. Bu programa da çok iyi derece yabancı dili olan, yeni mezun veya mezuniyet tarihi üzerinden henüz bir yıl geçmiş adaylar başvuruda bulunabiliyor. MT programıyla istihdam edilen çalışanlara tanınan imkanların tamamı TechTalent programıyla işe alınanlara da sunuluyor. Kuveyt Türk'ün 2018 yılında başlattığı TechTalent programı, MT programının bilgi teknolojileri alanındaki versiyonu olarak işe alım imkânı sağlıyor.

Dijital dönüşüm vizyonlu müfettişler

Geleceğin denetim profesyonelleri ise Kuveyt Türk'ün D3 (Denetimin Dijital Dönüşümü) programıyla yetiştiriliyor. Bu program, Kuveyt Türk Teftiş Kurulu'nun, 'denetimin dijital dönüşümü' vizyonuna yönelik müfettiş yardımcısı adaylarını seçme ve yetiştirme amacı güdüyor. Bu kapsamda yürütülen D3 yetenek programıyla çalışanlara, geleneksel müfettiş yardımcılığı işe alım programlarından farklı olarak bazı ek haklar sağlanıyor. Kuveyt Türk tarafından finanse edilerek yüksek lisans yapma imkânı sunulurken, D3 Akademi ile de piyasanın önde gelen eğitim firmaları tarafından tasarlanmış özel eğitimler veriliyor. Kuveyt Türk ailesine katılan müfettiş yardımcıları, programa özel dizayn edilen eğitim, gelişim ve sertifika programlarıyla kariyerleri süresince gelişimlerini sürdürme imkânı buluyor.

Kuveyt Türk'ün kariyer portalı üzerinden başvuruların alındığı MT, TechTalent ve D3 programlarına adaylar 21 Mayıs'a kadar müracaat edebilecek.

AA

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@