Vakıf Katılım’dan Doğa Dostu Araç Finansmanı

Araç finansmanında 48 aya varan vade seçenekleri sunan ve aylık kâr oranını yüzde 1,55'e çeken Vakıf Katılım, elektrikli ve hibrit taşıt finansmanı kâr oranını da yüzde 1,50 olarak belirledi. 

Bölgesel Ekonomi 10.08.2021, 15:30 02.09.2021, 10:35
Vakıf Katılım’dan Doğa Dostu Araç Finansmanı

Vakıf Katılım, araç sahibi olmak isteyen müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarını karşılayarak otomotiv sektörünün canlanmasına katkı sağlamak adına uygun finansman oranlarını devreye aldı. Bundan böyle araç finansmanında 48 aya varan vade seçenekleri sunan ve aylık kar oranını yüzde 1.55'e çeken Vakıf Katılım, doğa dostu vizyonu doğrultusunda çevresel sürdürülebilirliğe katkı sunmak ve müşterilerini de bu amaca ortak etmek amacıyla elektrikli ve hibrit taşıt finansmanı kâr oranını da yüzde 1.50 olarak belirledi.

PANDEMİ, ARAÇ TALEBİNİ ARTIRDI

Konuya ilişkin açıklama yapan Vakıf Katılım Genel Müdürü Îkram Göktaş, "Son yıllarda özellikle pandeminin de etkisiyle, toplu ulaşım araçlarım kullanmak istemeyen ve bununla birlikte araç sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın sayısında hızlı bir yükseliş var. Kurumumuza gelen taleplerden de bunu rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Bizler de bu sebeple dileyen herkes araç sahibi olsun, otomotiv sektörü yeniden atağa kalksın diye uygun araç finansman oranlarını devreye almış olmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@