Ziraat Katılım TOBB Nefes Finansmanı'nı Duyurdu!

Ziraat Katılım TOBB Nefes Finansmanı, kullanıcılarına Kredi Garanti Fonu'nun (KGF) teminat desteği ile uygun koşullu finansman imkânı sunuyor.

Bölgesel Ekonomi 28.05.2021, 14:35 06.06.2021, 13:21
Ziraat Katılım TOBB Nefes Finansmanı'nı Duyurdu!

Ziraat Katılım Bankası, ülke ekonomisine katkının devamı amacıyla KOBİ’lere özel uygun koşullarda finansman ve kefalet desteği sağlamak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Kredi Garanti Fonu (KGF) ile imzalanan protokol neticesinde oluşturulmuş nakdi finansman ürünü TOBB Nefes Finansmanı, 1 Haziran itibarıyla kullanıma sunacak.

TOBB Nefes Finansmanı, uygun koşullu finansman imkânı sunuyor

TOBB Nefes Finansmanı kullanıcılarına KGF’nin teminat desteği ile uygun koşullu finansman imkânı sunuyor. 2020 yılı cirosunda 2019 yılına göre yüzde 25 kayıp yaşayan, TOBB üyesi Ticaret, Sanayi, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsaları ve Deniz Ticaret Odalarına kayıtlı olan işletmeler TOBB Nefes Finansmanı'ndan yararlanabilecek.

Kredi değerliliği uygun olan KOBİ müşterileri, KGF kefaletinden yararlanarak TOBB Nefes Finansmanı kullanabilecek. Ziraat Katılım’dan yapılan açıklamada uygulanılacak yıllık kâr oranı ise yüzde 17,50 olarak belirlenmiştir. Kurumsal finansman desteği başvuruları ise Ziraat Katılım şubelerinden yapılacaktır.  

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@