Kariyer Yönetimi Uygulamalarına Bütüncül Bakış

Dergi 15.06.2022, 14:35 16.06.2022, 11:25
Kariyer Yönetimi Uygulamalarına Bütüncül Bakış

İçinde bulunduğumuz dönem, sürdürülebilir bir gelecek için insana yapılan yatırımların son derece kritik olduğunu bizlere net bir şekilde gösteriyor. Bu sebeple Vakıf Katılım olarak; çalışanlarımıza oldukça değer veriyor, ailemize dâhil olan tüm arkadaşlarımızı kişisel gelişim ve eğitim planlarıyla desteklemeyi, kariyer planlamalarına katkı sunmayı son derece önemsiyoruz. Bu bağlamda, kariyer yönetimi uygulamalarına bütüncül bir bakış açısıyla yaklaşarak, kurumun ve çalışanların ihtiyaçlarına uygun çok yönlü bir kariyer planlama sistemi uyguluyoruz.

Kariyer yolculuğuna fayda sağladığımız her çalışanımızın katılım finans sektörünün cazibe merkezi olmasına da katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu farkındalıkla yürüttüğümüz programlarımızla bugüne kadar oldukça başarılı sonuçlar aldığımız ve sektör gelişimine katkı sunduğumuz için mutluyuz.

Önümüzdeki dönemde de performans ve yetenek yönetimi süreçlerinde veri analitiği sistemlerini kurarak ve bu kapsamda özel eğitimler vererek çalışanlarımızın kariyer yolculuklarına katkı sunmaya devam edeceğiz. Sektör profesyonelleriyle kurumumuzu buluşturmanın yanı sıra yeni mezun yetenekleri de sektörle tanıştırmak için adımlar atıyor, donanımlı gençlerin odağında kalabilmek için programlar geliştiriyoruz.

Kuruluşumuzdan bu yana olduğu gibi; nitelikli insan kaynağını kazanmak ve geliştirmek için kapsamlı çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.

Betül Yılmaz

Vakıf Katılım İnsan Kaynakları İş Ailesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@