KFH Dördüncü Dijital Bankacılık İstasyonunu Açıyor

Dergi 18.09.2019, 00:18
KFH Dördüncü Dijital Bankacılık İstasyonunu Açıyor

Kuveyt Finance House (KFH), KFH-Go ismini verdiği dijital bankacılık istasyonlarından dördüncüsünün açılışını Sabah Al-Ahmad şehrinde resmi olarak gerçekleştirdi

Al-Ahmadi Valiliği’ndeki son teknoloji ve self-servis cihazlarla donatılmış olan yeni e-şube, tamamen insansız  ve 24 saat kesintisiz çalışıyor.

Yenilikçi bir “kendi kendine bankacılık” kanalı olan bu şube, KFH’nin perakende bankacılık hizmetlerini çeşitlendirme konusundaki çabalarını yansıtırken üstün ve etkili bir müşteri deneyimi sunuyor.

Perakende ve Özel Bankacılık Servisi Grup Şefi Waleed Khaled Mandani, KFH-Go’nun tek bir işlemde 300 banknot kabul eden gelişmiş XTM’ler ve ATM’ler içerdiğini vurguladı.

KFH-Go’nUn müşterileri, ” QR Kod ‘, kimlik veya telefon numarasını kullanarak cep telefonundan kartsız nakit çekme işlemi de dahil olmak üzere, Murabaha finansman işlemlerini yürütme, kredi kartı ve ön ödemeli kart talebinde bulunma, veri ve telefon numaralarının güncellenmesi, banka kartlarının aktifleştirilmesi, mevduat hesabı ve vadesiz hesap açılması gibi birçok bankacılık ve finansman hizmetinden faydalanabilirler.

KFH, hiç şüphesiz Kuveyt genelinde en gelişmiş bankacılık hizmetlerine “bir bolluk” sunmayı başardı. KFH’nin dijital dönüşüm yolculuğundaki ilerleyişi “dijital hizmetleri benimseme, çeşitli sektörlerde yenilikçi e-hizmetler paketinin sunulmasına öncülük etme ve ayrıca teknolojiye dair  yatırımınlarını artırma” konularındaki kapasitesini ortaya koymaktadır.

KFH üçüncü ‘KFH-Go’ dijital bankacılık istasyonunu ise Temmuz ayında Al-Mangaf bölgesinde açmıştı.

Kaynak: Zawya

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@