TKBB Sektörün Gelişimine Büyük Katkı Sağlıyor

Türkiye Katılım Bankaları Birliği’nin (TKBB) 20. yıl dönümünü kutluyor, sektör kurum ve kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği yakın iş birliği ve başarılı çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum

Dergi 24.11.2021, 17:33 02.12.2021, 11:11
TKBB Sektörün Gelişimine Büyük Katkı Sağlıyor

Katılım bankacılığı sektörü adına özverili çalışmalar yürüten ve ortaya koyduğu uygulamalar ile sektörün gelişimine büyük bir katkı sağlayan TKBB, geride bıraktığı 20 yıl boyunca sektörün gelişimi için birçok yenilikçi karar ve uygulamayı gündeme taşımış, sektörün geleceği için önemli adımlar atmıştır. Keza son iki yıldır yaşadığımız ve bütün dünyanın zor bir süreçten geçtiği pandemi döneminde de ortaya koyduğu mücadele ve yenilikçi çalışmalarla sektöre öncülük etmeyi sürdürmüş ve sektörü güçlendirmiştir.

Birliğin dün olduğu gibi bugün ve yarın da sektörün gelişimine destek olacağını, katılım sektöründeki kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve eşgüdüm içerisinde katılım sisteminin daha da güçlendireceği daha nice uygulama, çalışma ve kararlara imza atacağına canı gönülden inanıyorum. Önümüzdeki dönemin gerek katılım bankacılığı ve gerekse ülkemiz için hayırlar getirmesini dilerken, sektördeki payımızın arttığı ve hizmet kalitemizin yükseltilerek daha geniş kitlelere ulaşıldığı bir dönem olmasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle Türkiye Katılım Bankaları Birliği’nin 20. kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, daha nice başarılı yıldönümleri diliyorum.

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi- Melikşah Utku

İçeriği Katılım Finans 28. sayısında görüntüleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@