Rapor: “Bankacılık ve Finans Sektörünün Dijital Altın Madeni – Analitik”

Finansal Raporlar 12.05.2020, 03:10
Rapor: “Bankacılık ve Finans Sektörünün Dijital Altın Madeni – Analitik”

Analitik platformu olarak hizmet veren Count.ly tarafından yayımlanan yeni bir rapor bankacılık ve finans sektörü için analitik alanını dijital altın madeni olarak ele alıyor

Count.ly tarafından yayımlanan “Bankacılık ve Finans Sektörünün Dijital Altın Madeni: Analitik” başlıklı rapor yenilikçi kavramları ele alırken aynı zamanda sektör için çeşitli ipuçların da yer aldığı bir rehber niteliğine sahip.

Raporun, finans dünyasının dijitalleşmesine odaklanan ilk bölümünde artan rekabet ile birlikte hızla gelişen Açık Bankacılık, Görünmez Bankacılık, Dijital Bankacılık ve FinTech trendlerine dikkat çekiliyor.

Raporda 2020 trendleri olarak blockchain, yapay zeka ve makine öğrenmesi, bulut tabanlı çözümler ve ses teknolojileri gösterilirken bankacılık ve finans sektörleri ile yakın ilişki ve iletişim içinde olan sigortacılık ve varlık yönetimi sektörlerine de değiniliyor.

Raporun ikinci kısmı ise analitik ve analiz süreçleri açısından sektöre bir rehber niteliği taşıyor. Kullanıcı sınıflandırmaları, A/B testleri, bildirimlerin yönetilmesi gibi önemlim konularda Count.ly kendi platformundaki imkanlar ile yapılabilecek çalışmalara örnekler sunuyor.

İlgili rapora buradan erişebilirsiniz.

Kaynak: Fintech İstanbul

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@