TKBB Faaliyet Raporuna 2 Uluslarası Ödül

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB), 2020 Yılı Faaliyet Raporuyla IADA Uluslararası Yıllık Rapor Tasarım Ödülleri’nde Çifte Ödül Kazandı.

Haberler 02.09.2021, 16:20 02.09.2021, 17:09
TKBB Faaliyet Raporuna 2 Uluslarası Ödül

Katılım bankacılığı sektörünün çatı kuruluşu olarak bu sene 20. yılını kutlayan TKBB, "Sürdürülebilir Bir Dünya İçin" sloganıyla hazırlanan 2020 yılı faaliyet raporuyla, İngiltere merkezli IADA "Uluslararası Yıllık Rapor Tasarım Ödülleri’nde iç tasarımda altın, genel değerlendirmede gümüş ödüle layık görülerek çifte ödül kazandı.

Yıllık faaliyet raporlarında orjinalliğin sınırlarını en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen IADA, TKBB’nin 2020 yılı faaliyet raporunu estetik ve sanatsal tasarımda en iyiyi örnekleyen çalışma olarak dünya çapında tescilledi. İngiltere merkezli olan IADA, dünya genelinde yıllık rapor tasarımında en iyiyi hedefleyen sıra dışı çalışmaları kabul ediyor.

TKBB’nin "Sürdürülebilir Bir Dünya İçin" sloganıyla ön plana çıkan 2020 yılı faaliyet raporunda, katılım bankalarının yıllık detaylı finansal veri ve mali tablolarının yanı sıra katılım bankacılığı ve bankacılık sektörünün gelişimini, Dünya ve Türkiye ekonomisinde yaşanan gelişmeleri ortaya koyduğunu dile getiren TKBB Genel Sekreteri Osman AKYÜZ, "Sektöre ve ekonomiye dair önümüzdeki dönem beklentilerini, katılım bankalarımızın sürdürülebilirlik faaliyetleri ile dijitalleşme çalışmaları dahilindeki ürün hizmet ve iş modelleri, çok yönlü ve bütünsel bir strateji ile ele alınıyor. Ekip başarısıyla ortaya çıkardığımız faaliyet raporumuzun tasarım anlamında da IADA gibi saygın bir ödül programında çifte ödüle layık görülmesinden büyük mutluluk duyduk. Gelecek yıllarda da faaliyet raporumuzun içerik zenginliğiyle birlikte görsel tasarımını geliştirmeye ve bu alanda ödüllerimizi artırmayı sürdüreceğiz. Bu itibarla, faaliyet raporumuzun hazırlanmasında emeği geçen Tayburn Ekibine de teşekkürlerimi sunarım." diye konuştu.

TKBB’nin IADA "Uluslararası Yıllık Rapor Tasarım Ödülleri’nde çifte ödüle layık görülen 2020 yılı faaliyet raporuna ilgili linkten ulaşabilirsiniz: 

https://tkbb.org.tr/Documents/tkbb-yayinlari-97/TKBB_FR20_TR_KOD2.pdf 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@