TKBB Genel Sekreterliği'nde Değişim

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Genel Sekreterliğine vekaleten İsmail Vural getirildi.

Haberler 25.01.2022, 13:43 04.02.2022, 13:05
TKBB Genel Sekreterliği'nde Değişim

TKBB’den yapılan açıklamada, “Genel Sekreter olarak görev yapan Osman Akyüz’ün emekliliği dolayısıyla görevinden ayrılması sebebiyle boşalan Genel Sekreterlik görevine 1 Şubat 2022’den itibaren vekaleten İsmail Vural’ın atanmasına karar verildi.” denildi.

Akyüz’ün 20 yıldır TKBB’ye, dolayısıyla katılım bankacılığı sektörüne çok değerli katkılar sağladığına dikkat çeken TKBB Yönetim Kurulu Başkanı İkram Göktaş, “TKBB’nin kuruluşundan itibaren katılım bankacılığının gelişiminde her zaman yol gösterici olarak sektöre çok önemli bir katma değer sağladı. 20 yıldır genel sekreterlik görevini yürüten Akyüz, bilgisi, deneyimi ve özverili çalışmalarıyla Birliğimizin bu günlere gelmesinde üstlendiği rolü çok büyük bir başarıyla yürüttü. Sektörümüze ve Birliğimize yaptığı değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yaşamının yeni döneminde başarılar diliyorum.” dedi.

Birliğin kuruluşundan günümüze kadar genel sekreterlik görevini yürüten ve sektör adına yaptığı değerli katkılarından dolayı TKBB Yönetim Kurulu, Akyüz’e hediye takdim etti. Genel Sekreter Vekilliğine getirilen İsmail Vural’ı tebrik eden Göktaş, katılım bankacılığı alanında sahip olduğu bilgi ve deneyimle katılım finans ekosisteminin hedeflerinin gerçekleştirmesine önemli katkılar sağlayacağını ve sektörü ileriye taşıma konusunda üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğine inandığını ifade etti.

İsmail Vural, 25 yıllık sektör tecrübesine sahip olup, 2018’den beri TKBB’de Genel Sekreter Yardımcısı görevini yürütmekteydi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@