Gayrimenkul sertifikaları çalıştayı 24 Mayıs’ta İSİFAM’da

İslami Finans 22.05.2017, 01:34
Gayrimenkul sertifikaları çalıştayı 24 Mayıs’ta İSİFAM’da

İstanbul Üniversitesi İslam İktisadı ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Borsa İstanbul’un katkılarıyla düzenlediği “İslami finans, gayrimenkul sektörü ve yatırımcı perspektifinden Gayrimenkul Sertifikaları” çalıştayı 24 Mayıs’ta İstanbul Üniversitesi’nde yapılacak.

Üç oturum halinde yapılacak çalıştayın ilk oturumunda “Ürünün Tanıtımı, Finansal ve Reel Sektöre Katkısı” olacak. Ahmet İncekara’nın oturum başkanlığı yaptığı ilk bölümde, Borsa İstanbul’dan Mustafa Yıldız sunum yaparken, TOKİ’den Oğuzhan Öztürk ve Sakarya Üniversitesi’nden Şakir Görmüş müzakerede bulunacak.

“Mevzuat ve Yatırımcı Riski Açısından Değerlendirme” başlıklı ikinci oturum Mehmet Saraç’ın başkanlığında yapılacak. SPK’dan İbrahim Kumsal’ın sunumunun ardından İstanbul Üniversitesi’nden İbrahim Sırma müzakere yapacak.

Necmettin Kızılkaya’nın oturum başkanlığını yapacağı üçüncü ve son oturumun konusu “Fıkhi Açıdan Değerlendirme”. İstanbul Üniversitesi’nden Servet Bayındır, Sakarya Üniversitesi’nden Süleyman Kaya ve Kuveyt Türk’ten Ali Öztürk müzakere edecek.

Paylaş

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@