AAOIFI Haber Bülteni Yayınlandı

AAOIFI tarafından yayınlanan haber bülteni içerisinde; AAOIFI geliştirmelerini ve haberlerini inceleyebilir, bültenin tamamını görüntüleyebilirsiniz.

Küresel Ekonomi 29.03.2021, 16:58 12.04.2021, 11:48
AAOIFI Haber Bülteni Yayınlandı

2020 yılının gelişmelerini ve başarılarını kapsayan AAOIFI Haber Bülteni yayınlandı. AAOIFI tarafından yayınlanan haber bülteni içerisinde; AAOIFI geliştirmelerini (standartlar geliştirme, standartları uygulama, kapasite geliştirme, destek ve farkındalık, stratejik iş birlikleri) AAOIFI haberlerini inceleyebilirsiniz. 

Stratejik işbirlikleri kapsamında yaşanan gelişmeler

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB), katılım bankacılığı sektörünü ülke içinde ve dışında temsil etmek, Türkiye katılım bankacılığının gelişimini desteklemek, sektörün pazar payını yükseltme çabalarına katkıda bulunmak, profesyonel prensip ve standartlar geliştirmek ve katılım bankalarının hak ve menfaatlerini korumak gibi amaçlarla 2001 yılında kurulmuş profesyonel bir kamu kuruluşudur. Mutabakat Anlaşması, farkındalık ve destek programları, kapasite geliştirme girişimleri ve standartların kamuya arzında iş birliği sağlama gibi konular da dâhil olmak üzere ortak menfaat alanlarında iş birliğini amaçlamaktadır.

Haber bülteninin tamamını görüntülemek için linke tıklayınız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@