Kore.ai ile Mashreq Bank Ortaklığı

Kore.ai, karşılıklı konuşmaya dayalı yapay zekâ aracılığıyla müşterilere yönelik dijital katılım ile desteği geliştirmek amacıyla BAE'deki finans kurumlarından biri olan Mashreq Bank ile gerçekleştirdiği ortaklığı duyurdu.

Küresel Ekonomi 14.06.2021, 15:41 01.07.2021, 09:17
Kore.ai ile Mashreq Bank Ortaklığı

Karşılıklı konuşmaya dayalı yapay zekâ (AI) yazılım şirketi olan Kore.ai, karşılıklı konuşmaya dayalı yapay zekâ aracılığıyla müşterilere yönelik dijital katılım ile desteği geliştirmek amacıyla BAE'deki finans kurumlarından biri olan Mashreq Bank ile gerçekleştirdiği ortaklığı duyurdu. Mashreq, kişiselleştirilmiş self servis sağlamak ve hem Arapça hem de İngilizce dillerinde müşteri sorgularının daha hızlı çözülmesine olanak tanımak üzere Kore'nin BankAssist sanal asistan ürününü kullanacak.

Söz konusu ortaklık, Mashreq'in yarım milyonu aşkın bireysel bankacılık müşterisinin, 100'den fazla bireysel bankacılık işlemi gerçekleştirmek amacıyla tercih ettikleri iletişim kanalında kendi ses veya yazılarını kullanabilmelerini sağlayacak. Bu durum ise bankanın müşteri hizmetleri ekibinin müşterilere ileri düzeydeki etkileşimlerde daha fazla zaman ayırabilmesini mümkün kılacak ve Mashreq'in hizmetini daha da kişisel hale getirecek.

Kaynak: IBS intelligence

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@