Sharjah Islamic Bank’tan ‘Emtia Murabaha’ Hizmeti

Murabaha 06.11.2019, 03:24
Sharjah Islamic Bank’tan ‘Emtia Murabaha’ Hizmeti

Sharjah Islamic Bank, Dubai Multi Commodities Centre (DMCC) ortaklığıyla emtia Murabaha hizmetini faaliyete geçiriyor

Sharjah Islamic Bank (SIB), Dubai Multi Commodities Centre ile ortaklaşa, kurumsal bankacılık müşterileri için bir Şer’i emtia Murabaha finansman çözümü sundu.

Yeni ürün, bankanın bankanın kurumsal ve perakende müşterilerinin, emtia Murabaha işlemlerini yürütmesi için Dubai Multi Commodities Centre’in (DMCC) çevrimiçi ticaret platformundan faydalanmalarını sağlayacak.

Sharjah Islamic Bank CEO’su Sayın Muhammed Abdullah, “Bu işbirliği, Murabaha işlemlerini önemli ölçüde azaltmak için harcadığımız zamanı azaltarak bankacılık hizmetlerimizin kalitesini artırmamızı sağlayacak” dedi.

Abdullah, “Murabaha finansmanı, müşterilerin gereksinimlerini karşılayan esnek finansman seçenekleri sağladığı için tercih edilen kısa vadeli finansman modellerinden biridir.” dedi.

DMCC’nin İcra Başkanı ve CEO’su Sayın Ahmed bin Sulayem, “DMCC, Şeriat uyumlu finansal ürünlerini geliştirmek için ortaklarla birlikte çalışmaya devam edecek ve sırayla Dubai’nin dünyanın İslami Finans başkenti olarak ününü artırmaya devam edecektir” dedi.

Kaynak: Islamic Business & Finance

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@