Dubai, Dünya Çapındaki Tekaful Ve Sigorta Teknolojisi Forumuna Ev Sahipliği Yapacak

Tekafül 18.02.2019, 02:04
Dubai, Dünya Çapındaki Tekaful Ve Sigorta Teknolojisi Forumuna Ev Sahipliği Yapacak

Önde gelen bir finansal istihbarat platformu olan Middle East Global Advisors, yıllık Dünya Takaful & InsurTech Konferansı’nın (WTIC) 14. oturmunu Nisan ayında Dubai, BAE’de gerçekleştirecek. 

Dubai Uluslararası Finans Merkezi (DIFC) ile stratejik ortaklıkla düzenlenen ve Sigorta Otoritesi (IA) ve Dubai İslami Ekonomi Geliştirme Merkezi (DIEDC) tarafından desteklenen etkinlik, 1 ve 2 Nisan tarihlerinde Address Dubai Mall Hotel’de yapılacak.

Sektördeki dönüşümü ve küresel sigorta dünyasındaki eğilimleri yakalamak için, yıllık Dünya Takaful Konferansı, 14. Yıllık Dünya Takaful ve InsurTech Konferansı (WTIC 2019) olarak yeniden konumlandırıldı ve “Güçlendirme” teması etrafında toplanan bir dizi tartışmaya öncülük edecek.

Middle East Global Advisors başkanı Ehsan Abbas şunları söyledi: “Takaful endüstrisi, 2017 yılına kadar yüzde 6’lık bir büyüme gerçekleştirirken, toplam İslami finans varlıklarının yalnızca yüzde 2’sini oluşturuyor. Sigorta ekosistemi dönüşüm ve inovasyona inanılmaz bir hızda tanıklık ettiği için, maliyet verimliliği ve üretkenlik elde etmek için teknolojiden yararlanmak büyük önem taşıyor. Takaful, Konvansiyonel Sigorta ve InsurTech’in önde gelen akılları arasında diyalog ve etkileşim için eşsiz bir fırsat sunan ve Takaful, Konvansiyonel Sigorta ve InsurTech’in önde gelen akılları arasında eşsiz bir fırsat sunan Dünya Takaful & InsurTech Konferansı’nın 14. oturumunu duyurmak büyük bir zevk. ”

Kaynak: Trade Arabia

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@