Albaraka Türk Organizasyon Yapısını Yeniledi

Albaraka Türk, stratejik hedefleri doğrultusunda yeni organizasyon yapısını açıkladı. Bankada 6 genel müdür yardımcısı istifa ederken, bu isimlerden boşalan koltuklara yeni atamalar yapıldı.

Bölgesel Ekonomi 29.12.2022, 18:53 24.07.2023, 17:50
Albaraka Türk Organizasyon Yapısını Yeniledi

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, stratejik hedefleri doğrultusunda organizasyon şemasını yeniledi. 

Oluşturulan yapının, yalın ve sadeleştirilmiş olduğunu, bankanın sunduğu hizmetlerde müşteriyi merkezde tutmaya devam ederken güçlü teknolojik altyapıdan yararlanarak daha hızlı ve kaliteli hizmet sağlanacağı belirtildi.

Değişiklikler hakkında konuşan Albaraka Türk Yönetim Kurulu Başkanı Houssem Ben Amor Albaraka Türk olarak sektördeki ilk katılım bankası olmanın bilinciyle modern bankacılık uygulamalarının getirdiği dönüşüme devamlı olarak adapte olduklarını söyledi. 

Amor, “Değişen iş gücü̈ yapısı, küresel trendler, müşteri dinamikleri ve yeni stratejik odaklar aynı zamanda periyodik olarak bir bakış̧ açısı değişikliği getiriyor. Bu yaklaşımla yeni nesil bankacılık modeline uyum sağlamak ve son dönemde elde ettiğimiz finansal başarıları daha da yukarıya taşımak için kapsamlı bir çalışmanın neticesinde yeni organizasyon yapımızı duyurduk. Bu vesileyle yeni organizasyon yapısında görevi devralan çalışma arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Konu hakkında görüşlerini paylaşan Albaraka Türk Genel Müdürü Malek K. Temsah ise: 

“Bankamız, açıklamış olduğu organizasyon yapısı değişikliğiyle, tüm paydaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için iş yapış şeklini modernize etme ve süreçleri basitleştirme yönündeki dönüşümünün ilk adımlarını atmıştır. Teknoloji ve dijitalleşmenin giderek tüm kurumsal kararların merkezine yerleştiği bir bankacılık dünyasında yeni organizasyon yapımızın çağın gerekliliklerini yakalama hususunda bize çeviklik ve esneklik kazandırmasını hedefliyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@