Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü 2024-2025 Güz Dönemi Lisansüstü başvuru takvimi yayınlandı

Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü’nde (MÜİSEF) 2024-2025 güz lisansüstü başvuruları 10-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Akademi 05.06.2024, 15:20 05.06.2024, 16:42
Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü 2024-2025 Güz Dönemi Lisansüstü başvuru takvimi yayınlandı

Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü (MÜİSEF) güz dönemi yüksek lisans ve doktora başvuruları 10 Haziran'da başlıyor. MÜİSEF’in Twitter hesabından yapılan açıklamada başvuruların 26 Haziran’a kadar süreceği açıklandı.

TEZLİ VE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS SEÇENEKLERİ BULUNUYOR

MÜİSEF’te İslam Ekonomisi ve Finansı ve İslami Sigortacılık bölümleri bulunuyor. Tezli ve tezsiz yüksek lisans seçenekleri iki bölüm için de bulunuyor. İslam Ekonomisi ve Finansı bölümünde İngilizce ve Arapça Tezli Yüksek Lisans seçeneği de bulunuyor. Ayrıca İslam Ekonomisi ve Finansı bölümünde İngilizce Doktora Programı öğrenci kabulüne de bu dönem başlayacaklar. 

AKADEMİK KADROSU DİKKAT ÇEKİYOR

Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü’nün akademik kadrosu Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Danışma Kurulu Üyelerinin de bulunduğu önemli isimlerden oluşuyor. Enstitü’de 25 akademisyen bulunurken, bu hocalar arasında 8 profesör yer alıyor. 

Başvurulara iişkin bütün detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

https://muisef.marmara.edu.tr/lisansustu-islemler/basvuru-sartlari-kontenjan-ve-degerlendirme

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@