Bereket Sigorta, Kocaelispor İle Yeni İş Birliklerinin Tanıtımı İçin İmza Töreni Gerçekleştirdi

Bereket Sigorta ile Kocaelispor, yapılan imza töreni ile taraftarlara yönelik yeni iş birliklerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Bölgesel Ekonomi 26.08.2021, 11:58 02.09.2021, 10:56
Bereket Sigorta, Kocaelispor İle Yeni İş Birliklerinin Tanıtımı İçin İmza Töreni Gerçekleştirdi

Kocaelispor merkez tesislerinde düzenlenen tanıtım toplantısına Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör, Genel Müdür Yardımcısı Faruk Gökçen, Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun ve Kocaelispor Yönetim Kurulu üyeleri katılım gösterdi.Kocaelispor merkez tesislerinde düzenlenen tanıtım toplantısına Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör, Genel Müdür Yardımcısı Faruk Gökçen, Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun ve Kocaelispor Yönetim Kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Sporun birleştirici gücüne inandıklarının altını çizen Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör, Türk sporunun ve sporcusunun her zaman yanında olmaktan ve bu yolda beraber yürümekten gurur duyduklarını, köklü geçmişi ile futbol camiasının önemli bir spor kulübü olan Kocaelispor ile yeni bir anlaşmaya ve iş birliğine imza atmanın heyecanı içerisinde olduklarını dile getirdi.

Bereket Sigorta Genel Müdürü Güngör; uzun soluklu bir birlikteliğin başlangıcını teminen; Kocaelispor’a gönül veren taraftarların, sanayicilerimizin, tüccar, esnafımızın ayrıca şirketimiz ve acentelerimizin kazandığı bir modeli hayata geçirmiş olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Yapılan anlaşma kapsamında Kocaelispor’a özel geliştirilen işyeri sigortasından kaskoya, konut sigortasından bireysel emekliliğe kadar tüm ürünleri, başta Kocaeli olmak üzere yurdumuzun her noktasında Kocaelispor’a gönül vermiş taraftarlara ve iş insanlarına avantajlı olarak sunduklarını ifade etti.

Güngör, iş birliği kapsamında “Bereketli Ol, Takımına Destek Ol” sloganı ile çıktıkları bu yolda taraftarlara özel tasarlanan avantajlı ve Kocaelispor için özel geliştirilen sigorta ürünlerinin yanı sıra poliçe sahibi taraftarlara özel bir kulüp üyeliği de sunduklarını, Bereketli Kulüp üyeliği ile seyahat ayrıcalıklarından, araç kiralama hizmetine, indirimli kargo hizmetinden, online eğitimlere  ve cep telefonu tamirine kadar bir çok fayda ile zenginleştirilmiş hizmetten faydalanma hakkı kazandığını ekleyerek birlikte çok daha önemli başarılara imza atacaklarını ve Kocaelispor camiası ile birlikteliklerinin uzun yıllar devam etmesini dilediklerini ifade etti.

Basın toplantısında konuşan Engin Koyun ise, iş birliği kapsamında Kocaelispor taraftarlarının yaptıracakları her sigorta ürününden aldıkları %10’a varan indirimler ile önce taraftarların, Kocaeli halkının, kulübümüzün ve Bereket Sigorta’nın kazanacağını ifade etti. Bu bağlamda sanayi ve turizm kenti olan Kocaeli potansiyeli yüksek bir kent, bu iş birliğinin üst seviyede sahiplenileceğini umut ediyorum. Yapılan bu iş birliğinin öncelikle taraftarlarımıza, kulübümüze, Bereket Sigorta’ya ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@