Dentons, Al Rajhi'ye 506 milyon dolarlık Jabal Omar projesi anlaşması için danışmanlık hizmeti veriyor

Suudi Arabistan'ın önde gelen küresel hukuk firması Dentons, Suudi bankası Al Rajhi için Jabal Omar Development Company ile krallıktaki amiral gemisi çok kullanımlı gayrimenkul mega geliştirme projesi için 1,9 milyar SAR (506 milyon $) murabaha tesisi anlaşmasında danışmanlık rolü oynadığını açıkladı.

Bölgesel Ekonomi 26.01.2024, 12:15 26.01.2024, 12:28
Dentons, Al Rajhi'ye 506 milyon dolarlık Jabal Omar projesi anlaşması için danışmanlık hizmeti veriyor

Dentons ekibi Bankacılık ve Finans ortağı Umera Ali tarafından yönetilerek kıdemli ortak Tony Nicholson ve danışman Mahnoor Latif tarafından desteklendi. Maliye Bakanlığı garantisi ile desteklenen iki yıllık kredi, Suudi geliştirici Jabal Omar'ın inşaat halindeki varlıkların aşamalarının tamamlanmasını hızlandırmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Ali, üstlendiği kilit rol hakkında: "Al Rajhi Bank'a bu kredi konusunda destek vermekten ve bu sayede krallığın turizm sektörüne yönelik vizyonunun daha da geliştirilmesine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşma Dentons'un Suudi Arabistan Krallığı'ndaki finans uygulamasının gücünü daha da vurguluyor ve bu yıl krallıkta benzer şekilde birçok başarılı işlem yapmayı dört gözle bekliyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@