"Genç Tasarruf Katılım Bireysel Emeklilik Planı" İle Tasarruf Seferberliği Başlattı

Bereket Emeklilik gençlere ve çocuklara yönelik oluşturduğu "Genç Tasarruf Katılım Bireysel Emeklilik Planı” ile tasarruf seferberliği başlattı.

Bölgesel Ekonomi 09.09.2021, 10:15 10.09.2021, 10:35
"Genç Tasarruf Katılım Bireysel Emeklilik Planı" İle Tasarruf Seferberliği Başlattı

Bereket Emeklilik’in geleceğin güvencesi olan gençlere ve çocuklara yönelik oluşturduğu “Genç Tasarruf Katılım Bireysel Emeklilik Planı” ile tüm aileler ve gençler;  aylık 100 TL’den başlayan katkı payı ödemeleri ve %25 devlet katkısı avantajı ile geleceğe yatırım yapabiliyor.

Gençler ve çocuklar için sağlam bir gelecek hazırlamak, onların geleceklerine bugünden yön vermek,  birikim yapmayı sürdürülebilir bir alışkanlığa çevirmek, milyonlarca gencin ve çocuğun tasarruf bilincini bugünden pekiştirmek adına 18 yaş altı BES uygulamasının önemli bir rol oynayacağına inandığını belirten Bereket Emeklilik Genel Müdürü Mahmut GÜNGÖR, Genç Tasarruf plan ile hayata geçirdikleri Bereketli Genç Kulüp ayrıcalıklarıyla yaş gruplarına göre değişen birçok hizmet sunduklarını ifade etti. Emekliliğin uzun bir yol olduğu dikkate alındığında; biriktirirken yaşamın olağan döngüsü içerisinde sağlıktan eğitime, elektronik market alışverişinden kişisel gelişime kadar birçok alanda ücretsiz ve indirimli hizmet sunduklarını söyleyen Güngör,  bu hizmetlerle ebeveynlerin de yanında olduklarını söyledi. Yaşam kaybı ya da malul kalma durumlarına karşılık Ferdi Kaza Sigortası hediye ettiklerini ekleyen Güngör, bu sayede ebeveynlerin çocukları adına yapacakları birikimleri güvence altına aldıklarını belirtti.

Bereket Emeklilik web sitesi, Bereket mobil şube ve BİP uygulaması aracılığı ile ebeveynlerin çocukları adına sadece 4 adımda bireysel emeklilik sözleşmesi düzenleyebileceklerini söyleyen Güngör, gençlerin ve çocukların erken yaşta küçük birikimler ile geleceğin büyük hayallerini gerçekleştirebileceği bu yolda Bereket Emeklilik ailesi olarak onlara eşlik etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@