Katılım Sigortacılığında Kariyer Yapmak İsteyenlere: Neova Kampüs

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın iştiraki Neova Katılım Sigorta, üniversite öğrencilerinin staj yapabileceği Neova Kampüs uygulamasını hayata geçirdi. 

Bölgesel Ekonomi 18.10.2021, 10:19 18.10.2021, 14:05
Katılım Sigortacılığında Kariyer Yapmak İsteyenlere: Neova Kampüs

Neova Katılım Sigorta, üniversite öğrencilerinin staj yapabileceği Neova Kampüs uygulamasını duyurdu. 

Sigortacılık alanında kariyer yapmak isteyen, katılım sigortacılığına ilgi duyan, üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik uzun dönemli bir staj programını hayata geçiren Neova Katılım Sigorta, Neova Kampüslüler'e haftada en az 1 gün en fazla 3 gün ayda ise 14 güne kadar yarı zamanlı çalışabilme ve bu süreçte gösterdikleri performansa ve okul başarılarına bağlı olarak mezuniyet sonrasında işe alım süreçlerinde öncelikli olarak değerlendirilme fırsatı sunuyor. 

Neova Kampüs Ne Kazandırıyor?

Uzun dönemli stajlarda daha farklı yaklaşımlar sergileyen Neova Kampüs stajı ile İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Samsun ve Trabzon ofislerinde görev ve eğitim alanabilecek ayrıca sektör profesyonellerinin deneyimlerine de ortak olunabilecek. 

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde örgün eğitim gören, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Bankacılık ve Sigortacılık veya Aktüerya bölümlerinden birinde 3. veya 4. sınıf öğrencisi ve not ortalaması 2,5 ve üzerinde olan öğrenciler Neova Kampüs'e katılabilecek. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@