Kuveyt Türk Selden Etkilenen Müşterilerinin Borçlarını Öteleyecek

Sel felaketinin yaşandığı bölgelerdeki müşterilerine yönelik destek paketi hazırlayan Kuveyt Türk, talep etmeleri halinde selden etkilenen müşterilerinin kredi kartı ekstrelerini ve finansman taksit ödemelerini, ilave kâr payı ve masraf almadan 3 ay öteleme kararı aldı.

Bölgesel Ekonomi 17.08.2021, 10:30 02.09.2021, 10:43
Kuveyt Türk Selden Etkilenen Müşterilerinin Borçlarını Öteleyecek

Sel felaketinden etkilenen Kuveyt Türk müşterilerinin -talep edilmesi halinde- bireysel kredi kartı borçları ve mevcut finansman taksitleri, ilave kâr payı ve herhangi bir masraf alınmaksızın 3 ay ertelenecek.

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Karadeniz bölgemizde yaşanan sel felaketi Kuveyt Türk Ailesi olarak bizleri de derinden üzdü. Selden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak ve yaralarını sarmaya katkıda bulunmak gayesiyle harekete geçtik. Sel felaketinden etkilenen bireysel müşterilerimize, talep etmeleri halinde kredi kartı ve finansman taksit ödemelerini, ilave kâr payı ve herhangi bir masraf almaksızın 3 ay erteleme imkânı sunuyoruz. Hepimizi derinden etkileyen bu felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır-ı cemıl, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@