Neova Katılım Sigorta’dan “Uzaktan Görüntülü Ekspertiz” Hizmeti

Neova Katılım Sigorta, hasar sürecinde müşterilerine kolaylık sağlamak üzere “Uzaktan Görüntülü Ekspertiz” hizmeti vermeye başladı.

Bölgesel Ekonomi 25.01.2022, 12:21 04.02.2022, 13:04
Neova Katılım Sigorta’dan “Uzaktan Görüntülü Ekspertiz” Hizmeti

Neova Katılım Sigorta, hasar zamanlarında müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına “Uzaktan Görüntülü Ekspertiz” hizmetini hayata geçirdi. Hizmet ile hem pandemi süresince bulaş riskinin ortadan kaldırılması hem de ekspertiz bekleme süresini minimuma çekilmesi hedefleniyor. 

Müşterilerin hasar sürecindeki işlemlerini en hızlı şekilde tamamlayacakları hizmet ile konut ve işyerlerindeki küçük ölçekli hasarlarda eksperlerin riziko adresine gitmesine gerek olmaksızın hasar tespit işlemleri de uzaktan gerçekleştirilebilecek. Uygulama ile müşterinin hasar ihbarı oluşturmasının ardından küçük meblağlı konut hasarları (dahili su, izolasyon hasarı, cam kırılması ve görsel cihazlarda meydana gelen kırılma hasarları) için yerinde hasar tespiti yapmak yerine müşterilerden randevu alınarak müsait olduğu gün ve saatte; müşterinin izni dahilinde görüntülü ve sesli bir şekilde hasar tespiti yapılabilecek. 

Operasyonel işler azalacak

Dijital dönüşümün hayatın her alanında etkili olduğu günümüzde, müşterilerinin hasar tespit sürecinde, pandemi şartlarını göz önüne alarak hızlı, verimli ve teknolojik yöntemleri devreye sokan Neova Katılım Sigorta, “Uzaktan Görüntülü Ekspertiz” hizmetiyle ekspertiz sürelerinin kısaltarak dosyaların bekleme ve ödeme süreleri gibi operasyonel işlemleri en aza indirerek verimliliği artırmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@