TKBB heyeti Bahreyn’de önemli temaslarda bulundu

Türkiye Katılım Bankaları Birliği heyeti, TKBB Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Hacak öncülüğünde Bahreyn’de bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Bölgesel Ekonomi 10.05.2023, 09:40 10.05.2023, 14:07
TKBB heyeti Bahreyn’de önemli temaslarda bulundu

İslami Finansal Kuruluşlar Muhasebe ve Denetim Kurumu’nun (AAOIFI) 21. Yıllık Fıkhî Danışma Kurulları Konferansı’na katılmak üzere 7-8 Mayıs tarihlerinde Bahreyn’e giden TKBB heyeti, ülkedeki ilgili kurum ve kuruluşları da ziyaret etti.

IIFM İLE ÖNEMLİ GÖRÜŞME

AAOIFI 21. Yıllık Fıkhî Danışma Kurulları Konferansı vesilesiyle Bahreyn’e giden TKBB Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Hacak ve TKBB Danışma Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Ertuğrul Boynukalın Uluslararası Finansal Piyasalar Enstitüsü'nü (IIFM) ziyaret ederek IIFM CEO'su Ijlal A Alvi ve beraberindeki heyet ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.


*Bahreyn'de düzenlenen 21. AAOIFI Yıllık Fıkhî Danışma Kurulları Konferansı'ndan kareler

TÜRKİYE VE BAHREYN ARASINDA KATILIM FİNANS GELİŞMELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

40 yılı aşkın süredir faatiyetlerini sürdüren Bahreyn Bankacılık ve Finans Enstitüsü (BIBF) gibi kurumların çalışmaları ile birlikte Bahreyn'de İslimi bankacılık gelişmeye devam ediyor. Görüşmede iki ülkenin katılım finans ekosisteminde geldiği nokta ve bu alanın gelişmesine yönelik nelerin yapılabileceğine ilişkin konular ele alındı. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@