Ziraat Katılım’a üst üste 5. kez altın ödülü

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile gerçekleştirilen Brandverse Awards’ın kazananları İstanbul’da düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. 5. Kez altın ödülün sahibi olan Ziraat Katılım, “Social Media Awards Türkiye tarafından düzenlenen “Sosyal Medyada En Etkin Katılım Bankaları” kategorisinde üst üste 5. kez altın ödülü kazanmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.” Açıklaması ile ödül haberini duyurdu.

Bölgesel Ekonomi 24.06.2023, 10:35
Ziraat Katılım’a üst üste 5. kez altın ödülü

Ziraat Katılım, Social Media Awards Türkiye tarafından düzenlenen “Sosyal Medyada En Etkin Katılım Bankaları” kategorisinde üst üste 5. kez altın ödülün sahibi oldu. Ziraat Katılım Bankası’nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, Ziraat Katılım sosyal medya alanındaki başarılarını 5. kez aldığı altın ödül ile taçlandırdı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN TEŞEKKKÜR MESAJI

5. Kez altın ödülün sahibi olan Ziraat Katılım, “Social Media Awards Türkiye tarafından düzenlenen “Sosyal Medyada En Etkin Katılım Bankaları” kategorisinde üst üste 5. kez altın ödülü kazanmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.” Açıklması ile güzel haberi kamuoyu ile paylaştı.

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile gerçekleştirilen Brandverse Awards’ın kazananları Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen ödül töreniyle duyuruldu.

Ödül kapsamında; Brandverse Awards’ın SocialBrands Veri Analitiği Bölümü'nde 50 binden fazla sosyal medya marka hesabı SocialBrands Sosyal Medya Marka Endeksi’ne göre tamamen analitik olarak incelendi. 1 Nisan 2022 - 1 Nisan 2023 döneminde markaların sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısı, takipçi artışı, paylaşılan ileti sayısı, ileti türleri, elde edilen etkileşim ve etkileşim türleri gibi birçok farklı veri değerlendirildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@