AAOIFI 22. yıllık Şeri Kurulları Konferansı

28-29 Nisan 2024 tarihlerinde Bahreyn Krallığı'ndaki Crowne Plaza Otel'de 22. AAOIFI Yıllık Şeri Kurulları Konferansı'nı düzenlenecek

Etkinlik Köşesi 29.04.2024, 10:30 29.04.2024, 11:42
AAOIFI 22. yıllık Şeri Kurulları Konferansı

Bahreyn Merkez Bankası tarafından desteklenen İslami Finans Kuruluşları Muhasebe ve Denetim Organizasyonu (AAOIFI), 28-29 Nisan 2024 tarihlerinde Bahreyn Krallığı'ndaki Crowne Plaza Otel'de 22. AAOIFI Yıllık Şeri Kurulları Konferansı'nı düzenleyecektir. İki gün sürecek konferansta açılış konuşmalarının yanı sıra İslami finans sektöründeki tanınmış Şeri ilke alimleri, politika yapıcılar, karar alıcılar, liderler ve diğer uzmanlarla bir dizi panel oturumu yapılacak. Konferans ayrıca Zoom ve diğer sosyal medya platformları aracılığıyla canlı olarak yayınlanacak.

Küresel İslami finans sektörünün en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen yıllık konferansa bu yıl da hem fiziksel hem de sanal ortamda 1000'den fazla küresel paydaşın katılması bekleniyor. Konferans resmi olarak Arapça dilinde gerçekleştirilecek olup, İngilizce ve diğer dillerde çeviri yapılabilecektir. Bu girişim, kapsayıcılığı sağlamayı ve farklı dilsel geçmişlerden gelen katılımcılar için sorunsuz iletişimi kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nin destekleriyle Türkçe simultane çevirisi gerçekleştirilecek etkinliğin kayıt linki aşağıda yer almaktadır.

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ealCLh8XTCyP50pjxeODuQ#/registration

Konferans hakkında detaylı bilgi için; Accounting and Auditing Organization for Islamic Financial Institutions (aaoifi.com)

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@