Finans, sigorta ve teknoloji sektöründen yeni nesil hizmet ortaklığı

Türkiye Finans, AcerPro, HDI Katılım Sigorta ve Bereket Sigorta-Bereket Emeklilik ve Hayat ile birlikte gerçekleştirdiği proje ile tüm sigortacılık hizmetlerini dijital kanallar aracılığıyla müşterilerle buluşturacak.

Katılım Endeksi 20.06.2023, 10:16 20.06.2023, 10:05
Finans, sigorta ve teknoloji sektöründen yeni nesil hizmet ortaklığı

Türkiye Finans, AcerPro, HDI Katılım Sigorta ve Bereket Sigorta-Bereket Emeklilik ve Hayat ile birlikte hayata geçirdiği dijital kanallardan sigorta satışı ve yeni nesil teknoloji mimarisine geçiş projesini kutladı. 

Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleşen etkinlik, Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, Bilgi Sistemleri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Fahri Obek, AcerPro Genel Müdürü Fatih Acer, HDI Katılım Sigorta Genel Müdürü Necmettin Gündoğdu Bereket Emeklilik Genel Müdürü Faruk Gökçen ile projede yer alan liderler ve ekiplerin katılımıyla gerçekleşti. 

Türk sigorta sektörü açısından örnek bir model olan ve vizyoner nitelik taşıyan proje ile yakın zamanda tüm sigortacılık hizmetleri Türkiye Finans Mobil ve İnternet Şube üzerinden müşterilere sunulacak. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@