Albaraka Portföy “MÜSİAD-Vizyoner 21” Zirvesinin Destekçisi Oldu

Albaraka Türk’ün yüzde 100 iştiraki Albaraka Potföy, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen "MÜSİAD- Vizyoner21" zirvesine destek verdi.

Bölgesel Ekonomi 22.12.2021, 15:43 31.12.2021, 13:40
Albaraka Portföy “MÜSİAD-Vizyoner 21”  Zirvesinin Destekçisi Oldu

Dünyanın en iyi katılım bankası olma hedefini sürdüren Albaraka Türk’ün yüzde 100 iştiraki Albaraka Portföy, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) -Vizyoner 21’ zirvesine destek oldu.

Albaraka Portföy tarafından desteklenen ve 22 Aralık 2021 tarihinde Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Vizyoner-21 Zirvesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), tarafından iki yılda bir organize edilen; Türkiye’nin ve dünyanın iş insanlarını bilgilendirme, geleceğe hazırlama ve güven odaklı iş bağlantıları geliştirmeyi amaçlıyor. Her yıl MÜSİAD tarafından toplum yararına düzenlenen etkinliğe; yurtiçinden ve yurtdışından birçok iş insanı katılıyor.

Vizyoner 21 etkinliğine; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç’in yanı sıra birçok konuşmacının yer alacağı etkinlikte; teknoloji müzesi, deneyim alanları, mapping Show ve NFT Sergisi yer alıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@