Bereket Sigorta Artık Bir “BİP” Uzağınızda!

Bölgesel Ekonomi 01.03.2021, 23:18 12.04.2021, 12:14
Bereket Sigorta Artık Bir “BİP” Uzağınızda!

Katılım finans ve katılım sigortacılığı ilkelerine göre yönetilen Bereket Sigorta, kurulduğu günden itibaren yenilikçi ve çağı yakalayan çözümleri ile sektöründe öncü şirketlerden biri olmaya devam ediyor. Benimsediği müşteri odaklı iş modeli ile ihtiyaçlara göre hizmet ağını genişletiyor.

İnovatif yapısı ve sizler için daima en iyisini hedefleyen bakış açısıyla Bereket Sigorta, tüm dünyada olduğu gibi yükselen dijital trendleri de yakından takip ediyor. Artık her yaştan insanın kullandığı akıllı telefonlar ve uygulamalar daha ulaşılabilir olmayı sağlıyor. Bereket Sigorta da bu gerçekten yola çıkarak müşterilerine daha yakın ve onlar için daha ulaşılabilir olmayı hedefleyerek yerli mesajlaşma uygulaması BİP’in keşfet bölümünde bir kanal açtı. Verilerin tamamen korunduğu ve güvenliğin ön planda olduğu bu kanal ile yalnızca birkaç saniyede talebinizi ve ihtiyacınızı iletebilir, öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

BİP’ten Neler Yapabilirsiniz?

Yenilikçi ve dinamik yapısıyla öne çıkan Bereket Sigorta’nın BİP kanalı üzerinden; Konut ve DASK sigortası satın alabilir, Bereket Emeklilik’in katılım esaslı emeklilik yatırım fonları ile birikim yapmak adına bireysel emeklilik sözleşmesine sahip olabilir ve diğer ürünler ile ilgili teklif alabilirsiniz. Bununla birlikte tek tıkla kendinize en yakın acente ve servis bilgilerine ulaşarak adres tarifi alabilirsiniz.

Katılım sigortacılığının öncü şirketi Bereket Tekafül ile evinizi her türlü riske karşı koruyabilir, aracınız için en uygun teklifi alabilirsiniz.

Hizmetten faydalanmak için IOS veya Android yazılıma sahip akıllı cihazlarınız üzerinden BIP uygulamasını indirip Bereket Sigorta kanalını takip edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@