İslam Kalkınma Bankası Enstitüsü Bilgi Çadırı Açıyor

İslam Kalkınma Bankası Enstitüsü (IsDBI) öncü İslami Finans Bilgi Çadırı Pazaryeri girişimini başlattı. İşte konuya ilişkin bütün detaylar!

Bölgesel Ekonomi 02.01.2024, 12:46 02.01.2024, 12:53
İslam Kalkınma Bankası Enstitüsü Bilgi Çadırı Açıyor

Fuar, İslami finans ve ekonomik kalkınma alanlarında onaylanmış çözüm sağlayıcılardan (kurumlar, danışmanlar ve uzmanlar) oluşan dijital bir pazar yeri sağlayacak ve tedarikçilerle müşterilerin eşleştirilmesinde fırsatları listelemek ve sorunsuz bir dijital deneyim için tek durak noktası sunacak.

Projenin 1. Aşaması, pazar değerlendirmesinin sonuçlarına ve beş yıllık bir finansal model ve duyarlılık analizine dayalı olarak rekabet ortamını ele alan bir pazar değerlendirmesi, fizibilite çalışması ve iş planını kapsayacak. 2. Aşama ise arayüz ve içerik de dahil olmak üzere çadır platformunun geliştirilmesini kapsayacak.

Bu proje, IsDBI'nin IsDB Üye Ülkelerinde ve dünya çapında sürdürülebilir kalkınmayı desteklemek için İslami finans endüstrisine fintech bilgi çözümleri sağlama stratejik hedefiyle uyumludur.

Bu bağlamda IsDBI Genel Müdür Vekili Dr. Sami Al-Suwailem konuya ilişkin; İslami Finans Bilgi Çadırı Pazaryeri sadece bir platform değil, aynı zamanda İslami finans endüstrisi ve kalkınma ortamı içinde yaratıcı iş birliği için bir katalizördür dedi. Aynı zamanda bu girişimin tüm paydaşlar için kalıcı değer yaratma potansiyeline sahip olduğundan eminiz ifadelerine yer verdi.

IsDBI projeye, uzman tavsiyeleri sunan ve iş dönüşümüne yönelik özel çözümler geliştiren bir iş danışmanlığı şirketi olan EZ2Business ile ortaklaşa liderlik ediyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@