Sharjah Islamic Bank Noqodi dijital ödeme hizmetlerini geliştirecek

Sharjah Islamic Bank (SIB), dijital ödeme hizmetlerini geliştirmek amacıyla Emaratech Group'a ait ödeme geçidi ve üst düzey bir finansal teknoloji firması olan Noqodi ile stratejik bir ittifak kurdu.

Bölgesel Ekonomi 29.01.2024, 14:26
Sharjah Islamic Bank Noqodi dijital ödeme hizmetlerini geliştirecek

SIB'nin kurumsal ve bireysel ticari müşterilerine sunduğu dijital ve elektronik ödeme tekliflerini önemli ölçüde geliştirmeyi amaçlayan anlaşma, SIB Operasyon Direktörü Hakam Abu Zarour ve Noqodi Genel Müdürü Zahi Kallab tarafından, her iki kuruluştan üst düzey temsilcilerin huzurunda SIB merkezinde imzalandı.

Bu ortaklık sayesinde SIB'nin ticari müşterileri, çeşitli hizmet ve ürünlerde sorunsuz ücret ödemeleri için daha geniş bir dijital ödeme çözümleri yelpazesine erişebilecek. Konuya ilişkin Zarour, bu anlaşmanın müşteriler için yenilikçi dijital çözümlere erişimini kolaylaştırmak ve günlük ticari operasyonlarını basitleştirmek için katkıda bulunduğunu dile getirdi. 

Ayrıca, bu alanda yüksek uzmanlığa ve verimliliğe sahip şirketler ve platformlarla işbirliği yaparak, müşterilerimize ödemelerini verimli ve kolay bir şekilde yönetmelerine ve takip etmelerine olanak tanıyan çok çeşitli hızlı ve kullanışlı ödeme seçenekleri sunmayı hedefliyoruz dedi.
 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@