TKBB, deprem bölgesi katılım bankaları şube ve ATM çalışma durumlarını paylaştı

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB), Kahramanmaraş merkezli depremlerden önce 10 ilde toplam 151 fiziki şube ve yüzlerce ATM ile hizmet veren katılım bankacılığı sektörü, hasar gören şube ve ATM'ler yerine mobil şubeleri yönlendirerek ilk günden itibaren aksaklıkların giderilmesi ve nakit akışının kesintisiz sağlanması için çabalarını sürdürüyor. TKBB, katılım bankalarının deprem bölgesinde faaliyet gösteren hizmet kanalları; şube, ATM, konteyner şube, mobil şube ve çalışma durumlarını yayınladı.

Bölgesel Ekonomi 17.05.2023, 15:02 17.05.2023, 15:57
TKBB, deprem bölgesi katılım bankaları şube ve ATM çalışma durumlarını paylaştı

Türkiye Katılım Bankaları Birliği, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremlerden vatandaşlar mağdur olmaması ve üye katılım bankalarının hizmetlerinin aksamaması adına çalışmalar yapmaya devam ediyor. TKBB son olarak çalışan katılım bankası şube ve ATM'lerin bilgisini paylaştı. 

Konuya ilişkin TKBB’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Ülkemizde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde etkilenen Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana illerindeki katılım bankası müşterilerinin bankacılık hizmetlerine erişiminin kesintiye uğramaması adına üye bankalarımız tarafından tedbirler alınmaktadır.

303 NOKTADA HİZMETE DEVAM

TKBB’nin yaptığı açıklamaya göre depremden etkilenen 10 ilde 12 Mayıs 2023 tarihi itibarı ile şube, ATM, konteyner şube, mobil şube olmak üzere toplam 303 noktada TKBB üye bankaları hizmet vermektedir.

Deprem bölgesinde yer alan illerde TKBB üye katılım bankalarının şube, mobil şube ve ATM adres bilgileri ile birlikte çalışma durumlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@