TKBB: Tasarrufları korurken değerlendirmek Kur Korumalı TL Katılma Hesabı ile mümkün

TKBB’nin sosyal medya hesaplarından tekrar duyurduğu Kur Korumalı TL Katılma Hesabı, tasarruflarını Türk Lirası olarak değerlendirmek isteyen müşterilere kurlardaki hareketlilik karşısında kur farkı koruması sağlarken aynı zamanda avantajlı kar paylaşım oranları ile birikimlerini değerlendirme fırsatı da sunmakta.

Bölgesel Ekonomi 07.04.2023, 15:14
TKBB: Tasarrufları korurken değerlendirmek Kur Korumalı TL Katılma Hesabı ile mümkün

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB), sosyal medya hesabından kur korumalı TL hesabı ile tasarruf yaparken birikimlerin değerlendirilebileceğini duyurdu. Katılım bankalarından açılacak Kur Korumalı TL Katılma Hesaplarında stopaj yüzde 0’dır. TKBB, Kur Korumalı TL Katılma Hesaplarını katılım bankaları şubeleri ve dijital kanallarından kolayca açılabileceğini de hatırlattı.

Vakıf Katılım, Emlak Katılım, Ziraat Katılım, Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Türkiye Finans Katılım bankalarının Kur Korumalı TL Katılma Hesaplarında birikimlerinizi korurken değerlendirebilirsiniz.

TKBB SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI;

Tasarrufları korurken değerlendirmek Kur Korumalı TL Katılma Hesabı ile mümkün!

Kur Korumalı TL Katılma Hesabınızı size en yakın katılım bankasından veya dijital kanallar aracılığı ile hemen açın, tasarruflarınızı güvenle değerlendirmeye başlayın.

DÖVİZ VE FİZİKİ ALTIN İÇİN KUR KORUMALI KATILIM HESAPLARI AÇILABİLİR

Kurlardaki değişikliklere karşı tasarruf sahiplerini koruyan “Kur Korumalı TL katılma Hesabı”, “Dövizden TL’ye Kur Korumalı Katılma Hesabı”, “Fiziki Altından TL’ye Kur Korumalı Katılma Hesabı” ve “Altından TL’ye Kur Korumalı Katılma Hesabı” ile müşterilerin kur artışından kaynaklanan gelir kayıpları koruma altına alınıyor.

Katılım bankalarından açılacak Kur Korumalı TL Katılma Hesaplarında stopaj yüzde 0’dır. Bunun yanında birçok avantajı olan bu hesaplara ilişkin detaylı bilgiye altı katılım bankasının web sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@