Türkiye Finans Ve Intercity'den Taşıt Finansmanında İş Birliği

Türkiye Finans Katılım Bankası ve Intercity, Türkiye Finans'ın sektörde bir ilk olan yenilikçi iş modeli Hızlı Finansman ve Ödeme Platformu bünyesinde stratejik bir işbirliğine imza attı.

Bölgesel Ekonomi 26.08.2021, 09:46 02.09.2021, 10:53
Türkiye Finans Ve Intercity'den Taşıt Finansmanında İş Birliği

Bireysel taşıt finansmanında 2020'yi yüzde 8,9 pazar payı ile kapatan Türkiye Finans, bu İş birliği ile taşıt finansmanı alanında Türkiye'nin ilk 3 bankası arasına girmeyi hedefliyor. Anlaşma kapsamında; Intercity'nin Türkiye genelindeki tüm bayileri Hızlı Finansman noktaları olarak taşıt finansmanı alanında hizmet vermeye başlayacak. Bu sayede alıcılar, Intercity bayilerinden 7 gün 24 saat, kolay ve hızlı bir şekilde taşıt finansmanı başvurusunda bulunabilecek ve banka şubesine gerek kalmadan, ihtiyacın doğduğu anda ve yerde hayalini kurdukları aracın dakikalar içerisinde sahibi olabilecekler. Türkiye Finans, müşterilerine ihtiyaç duydukları hizmetleri banka şubesine gerek kalmadan, yer ve zamandan bağımsız olarak sunmaya devam ediyor. Banka, Türkiye'nin İkinci el araç satışı ve filo kiralama alanında lider şirketi Intercity ile Türkiye Finans'ın sektörde bir ilk olan, yenilikçi iş modeli Hızlı Finansman ve Ödeme Platformu bünyesinde stratejik bir iş birliğine imza attı.İmza töreni;  Intercity Klasik Otomobil Müzesi'nde Türkiye Finans Genel Müdürü Murat Akşam ve Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

FİNANS AVANTAJLI ORANLARLA TAŞIT FİNANSMANI İMKÂNI

İş birliği kapsamında; Intercity"nin Türkiye genelindeki tüm bayileri Hızlı Finansman noktası olarak taşıt finansmanı alanında hizmet vermeye başlayacak.Tüm Intercity bayilerinde 50.000 TL"ye 18 ay vade İle yüzde O"dan başlayan kâr oranlarının sunulduğu ve 150.000 TL"ye kadar kullandırım yapılan taşıt finansmanına 7 gün 24 saat boyunca başvuru yapılabilecek. Alıcılar, nüfus cüzdanı haricinde hiçbir ek belgenin gerekli olmadığı finansman başvurularında hayalini kurdukları araca dakikalar İçerisinde sahip olabilecekler.

İHTİYACIN DOĞDUĞU ANDA VE YERDE FİNANSMAN DESTEĞİ

Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiyede yirmiye yakın farklı sektörde faaliyet gösteren Hızlı Finansman bayileri İle taşıt ve İhtiyaç finansmanı, yedek hesap, kredi kartı başvurusu, sigorta teklifi, fatura, aidat ve kredi kartı ödemesi gibi farklı bankacılık hizmetlerini tek bir noktadan müşterilerine sağlıyor. Eğitimden sağlığa, beyaz eşyadan mobilyaya, elektronikten taşıta, farklı alanlarda faaliyet gösteren 14.000 Hızlı Finansman bayisinde Türkiye Fİnans, müşterilerinin şubelere gitmesine ve ek prosedürlerle uğraşmasına gerek kalmadan, onlara İhtiyaçlarının doğduğu anda ve yerde çeşitli finansman destekleri, başvuru ve ödeme kolaylığı sunuyor.

"TAŞIT FİNANSMANINDA KATILIM BANKALARINDA LİDER, TÜM BANKALAR ARASINDA İLK 3 ARASINDA OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

Hızlı Finansman gibi yenilikçi alt yapısıyla ön plana çıkan ürün ve hizmetleri daha da geliştirerek finansal araçlara herkesin kolaylıkla ulaşabilmesini ve bu sayede finansal fırsat eşitliği sağlamayı hedeflediklerini İfade eden Türkiye Finans Genel Müdürü Murat Akşam, "Türkiyenin binlerce noktasında hizmet veren Hızlı Finansman ürünümüz Türkiye Finans'ın öncü vizyonunun en somut örneklerinden biri. 2020 yılında yirmiye yakın sektörde hizmet veren Hızlı Finansman ve Ödeme Platformu İş modelimiz bünyesindeki tüm hızlı finansman İş ortaklarımız ile Türkiye Finans olarak ekonomiye 1 milyar lira değerinde katkı sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. Finansal çözümler alanında İki kez ödüle layık görülen Hızlı Finansman ile çok çeşitli bankacılık hizmetlerini fiziki şube veya çalışma saatlerine bağlı kalmaksızın müşterilerimizin İhtiyaçlarının doğduğu anda ve yerde anında onların hizmetine sunuyoruz. Bu yenilikçi İş modelimiz kapsamında; Intercİty gibi lider bir kurum İle güçlerimizi birleştirerek taşıt finansmanı alanında İş birliği gerçekleştirmekten ve müşterilerimize İhtiyaçları olduğu anda ve yerde destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bankamız 2020 yılında bireysel taşıt finansmanında sektörün önemli aktörlerinden oldu. 2020 yılı verilerine göre, bankaların kullandırım yaptıkları bireysel taşıt finansmanları sonucunda yılı yüzde 8,9 pazar payı ile kapattık. 2021 yılı hedefimiz katılım bankaları arasında lider konumda olmanın yanında; bankacılık sektöründe taşıt finansmanında akla gelen İlk 3 banka arasında yer almak" dedi. Konu hakkında görüşlerini dile getiren Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak ise iş birliğiyle İlgili şunları söyledi: "Sektörün lider markası Intercİty olarak, tam 30 yıldır müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve geliştirmek İçin çalışıyoruz. Türkiye Finans İle gerçekleştirdiğimiz İş birliği de süreçleri hem daha pratik hale getirecek hem de müşterilerin diledikleri araca erişimlerini daha hızlı hale getirecek. Intercİty"nİn, Türkiyenin dört bir yanındaki geniş bayi ağı İle verdiği hizmetlerin, Türkiye Fİnans İle yaptığımız İş birliği sayesinde daha güçlü bir yapıya kavuşacağını öngörüyoruz. Bundan sonraki dönemde de müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak İçin çalışmaya, sektörünün öncü kurumlarıyla çeşitli alanlarda iş birlikleriyle hizmet kalitesini yukarı taşıyacak çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@