7. Uluslararası Bankacılık Forumu (IBF 2023) Bakü'de Düzenlenecek

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) yöneticilerinin de davet edildiği 7. Uluslararası Bankacılık Forumu (IFB 2023) 1-2 Kasım 2023 tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Marriott Boulevard Hotel’de ,hibrit bir şekilde gerçekleştirilecek. 7. Uluslararası Bankacılık Forumu, bu yıl “Güvenilir, Güvenli ve Sürdürülebilir Bankacılık’’ temasını ele alacak.

Etkinlik Köşesi 17.10.2023, 12:28 17.10.2023, 13:37
7. Uluslararası Bankacılık Forumu (IBF 2023) Bakü'de Düzenlenecek

Mastercard ortaklığında; Azerbaycan Bankalar Birliği, Azerbaycan Merkez Bankası, Dijital Kalkınma ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından da desteklenen forum, Azerbaycan Bankalar Birliği, Merkez Bankası ve Ekonomik Reformlar Analiz ve İletişim Merkezi tarafından desteklenen iki günlük etkinlik, Azerbaycan'ın Bakü kentinde her yıl düzenlenen iki etkinlikten bir tanesidir.

7. Uluslararası Bankacılık Forumu (IBF 2023) etkinliği; Bankaların CEO'larını, üst düzey yöneticilerini, fintech'leri, dernekleri, uluslararası finans kuruluşlarının temsilcilerini, yerel Büyükelçilikleri, akademisyenleri, tanınmış şirketleri, karar vericileri ve etkileyicileri bir araya getiriyor.

Programa ilişkin detaylı bilgi almak için tıklayın!

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@