DEİK Yeşil Dönüşüm Tecrübe Paylaşım Programı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), iş dünyasını yeşil dönüşüm konusunda bilgilendirmek ve yetkinleştirmek amacıyla 19 Temmuz Saat 14:30’da “DEİK Yeşil Dönüşüm Tecrübe Paylaşım” webinarını çevrim içi olarak düzenliyor.

Etkinlik Köşesi 13.07.2023, 13:42
DEİK Yeşil Dönüşüm Tecrübe Paylaşım Programı

Günümüzde giderek artan iklim değişikliği ve doğal kaynakların tükenmesi gibi çevresel sorunlar, toplumları daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru yönlendirme ihtiyacını ortaya çıkardı. Bu bağlamda yeşil dönüşüm, enerji, ulaşım, sanayi ve tarım gibi sektörlerde çevre dostu ve sürdürülebilir çözümler geliştirmeyi amaçlayan kapsamlı bir dönüşüm sürecini ifade ediyor.

Bu doğrultuda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), iş dünyasını yeşil dönüşüm konusunda bilgilendirmek ve yetkinleştirmek amacıyla bir program başlattı. DEİK Yeşil Dönüşüm Tecrübe Programı, iş dünyasının önde gelen temsilcilerini, yeşil ekonomi ve sürdürülebilirlik konularında uzmanlaşmış kuruluşlarla bir araya getirerek bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik ediyor.

DEİK Tecrübe Programı, katılımcılara yeşil dönüşüm sürecindeki yenilikçi çözümleri öğrenme ve uygulama fırsatı sunarak, iş dünyasının sürdürülebilirlik odaklı projeler geliştirmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Program, iş dünyasının sürdürülebilirlik alanında güncel bilgileri edinmesini sağlamanın yanı sıra, iş birliklerini artırarak yeşil dönüşümün ivme kazanmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

DEİK Yeşil Dönüşüm Tecrübe Programı, iş dünyasını çevre dostu uygulamalar ve sürdürülebilirlik odaklı projeler konusunda bilinçlendirmek ve gelecekteki nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için önemli bir adım olarak görülüyor.

19 TEMMUZ’DA WEBİNAR DÜZENLENECEK

“DEİK Yeşil Dönüşüm Tecrübe Paylaşım Programı” başlığı ile 19 Temmuz’da bir etkinlik gerçekleşecek. DEİK Baş Ekonomisti Dr. Hakkı Karataş’ın moderatör olacağı etkinlikte Dr. Kubilay Kavak konuşmacı olarak katılıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@