Finans dünyasının kalbi İstanbul’da atacak

Türkiye 5. Körfez İş birliği Konseyi Finansal Piyasalar ve Hazine Konferansı’na ev sahipliği yapacak. 13 – 15 Eylül tarihlerinden İstanbul’da yapılması planlanan konferansa dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda konuşmacı ve dinleyici katılım sağlayacak.

Etkinlik Köşesi 24.08.2023, 10:11 24.08.2023, 10:11
Finans dünyasının kalbi İstanbul’da atacak

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Körfez İş birliği Konseyi Finansal Piyasalar ve Hazine Konferansı piyasa profesyonellerini ve kurum temsilcilerini İstanbul’da bir araya getirecek. Körfez bölgesi başta olmak üzere dünyada finans alanındaki gelişmelerin değerlendirileceği konferansın katılımcılar için büyük bir fırsat olacağı değerlendiriliyor.

13-15 EYLÜL’DE İSTANBUL’DA YAPILACAK

Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri Finansal Piyasalar Birliği (UAE Financial Markets Association) öncülüğünde düzenlenecek olan 5. Körfez İş birliği Konseyi Finansal Piyasalar ve Hazine Konferansı’na ev sahipliği yapacak. 13 – 15 Eylül tarihlerinden İstanbul’da yapılması planlanan konferansa dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda konuşmacı ve dinleyici katılacak.
 

BEŞ PANEL, DÖRT TEKNİK EĞİTİM

Üç gün boyunca devam edecek konferansta 5 panel oturumu ile eş zamanlı olarak 2 gün sürecek olan toplamda 4 teknik eğitim programı düzenlenecek.

Konferansa ilişkin detaylı bilgi için www.gccfmt.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@