Fintex Summit 2024 - Fı̇nans Ve Teknolojı̇ler Fuarı Bakü'de Düzenlenecek

Azerbaycan Bankalar Birliği tarafından, 15-16 Mayıs tarihlerinde Bakü’de düzenlenecek olan FINTEX Zirvesi, bu yıl “Bankacılık ve Finans Ekosisteminde Yeni Trendler: Yaratıcı Çözümler, FinTek ve Güvenlik” temasıyla gerçekleştirilecek.

Etkinlik Köşesi 19.03.2024, 15:35 19.03.2024, 15:57
Fintex Summit 2024 - Fı̇nans Ve Teknolojı̇ler Fuarı Bakü'de Düzenlenecek

Oldukça uzun bir geçmişe sahip olan zirve; tüm paydaşların buluştuğu, yeni fikirler, deneyimler ve ürünler sunduğu, birbirlerinden öğrendikleri, ağ oluşturdukları ve finansal teknolojiler, dijitalleşme, ödeme ekosistemi hakkında daha derinlemesine bilgi edindikleri mükemmel bir platform olduğunu daha önceki programlar ile ortaya koydu.

Fintex Summıt, Azerbaycan'da banka CEO'larının katıldığı tek finans etkinliğidir. Zirve; düzenleyici kurumların, fintek'lerin, derneklerin üst düzey yöneticilerini, uluslararası finans kuruluşlarının temsilcilerini, yerel Büyükelçilikleri, akademisyenleri, tanınmış şirketleri, karar vericileri ve etkileyicileri bir araya getirmektedir.

FINTEX 2024'ÜN AÇILIŞ SAYFASI: https://www.gbmevents.az/az/event/fintex-sammiti-2024-maliyye-ve-texnologiyalar-sergisi%C2%A0

FINTEX SUMMIT ISTANBUL, Ekim 2024'te İstanbul'da gerçekleştirilecektir.

ULUSLARARASI BAKIM FORUMU 3-4 Aralık 2024 tarihlerinde Bakü'de gerçekleştirilecektir.

İletişim için: [email protected]; [email protected]
 

Birçok banka ve kuruluşun iş ortağı olduğu zirve hakkında detaylı bilgi için linke tıklayabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@