İslami Uluslararası Faktoring Çevrimiçi Konferansı

FCI, ITFC ile sanal ortamda 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşecek olan İslami Uluslararası Faktoring Çevrimiçi Konferansı'nı düzenleyecek.

Etkinlik Köşesi 27.08.2021, 10:13 13.09.2021, 11:53
İslami Uluslararası Faktoring Çevrimiçi Konferansı

Etkinlik :İslami Uluslararası Faktoring Çevrimiçi Konferansı

Etkinlik Tarihi : 13 Eylül 2021 

Etkinlik Hakkında : Konuya ilişkin bir bilinç oluşturmak amacıyla, web semineri, katılımcıların faktoring sektörünü, uluslararası faktoringin ne olduğunu ve nasıl işlediğini, İslami Finans İslami Uluslararası Faktoring'in temel ilkelerinin bir kısmını ve sektörün İslami ve İslam dışı finans kurumları için faydalarını anlamalarını sağlayacaktır. Bunun ardından büyüme, tedarik zinciri finansmanı ve Murabaha ile faktoringin karşılaştırmasının tartışılması adına İslami faktoring sektöründen uzmanlar ile bir panel tartışması gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Videosu :Tanıtım videosu için tıklayın.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin : Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt için tıklayın.

Panel katılımcılarının ve konuşmacıların harika listesini görmek için broşürü inceleyin. Broşür için  tıklayın.

İslami Uluslararası Faktoring hakkında daha fazla bilgi edinmek üzere bu ücretsiz web seminerine katılmak için kayıt olduğunuzdan emin olun!

Sektör Uzmanlarının anlatacaklarını dinleme ve İslami Faktoring'in işletmenize nasıl daha yüksek ticaret finansmanı hacimleri sağlayabileceği hakkında daha fazla bilgi edinme şansını kaçırmayın!

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@