Türkiye'nin ilk Etki Yatırımı Zirvesi, 23-24 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleşecek

Etki Yatırımı Danışma Kurulu (EYDK) tarafından 23-24 Mayıs tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall’de düzenlenecek olan zirveye TKBB tarafından katılım sağlanacak.

Etkinlik Köşesi 09.04.2024, 19:00 09.04.2024, 19:05
Türkiye'nin ilk Etki Yatırımı Zirvesi, 23-24 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleşecek

TKBB’nin de üyeleri arasında bulunduğu Etki Yatırımı Danışma Kurulu (EYDK) tarafından 23-24 Mayıs tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen Türkiye'nin ilk Etki Yatırımı Zirvesi’nde "Alternatif ve Yenilikçi bir Sermaye Türü: SKA'lara Hizalanmış İnanç Odaklı Yatırımlar" konulu panelde TKBB Direktörü Fatma Çınar moderatör olarak katılım gösterecek.

EYDK Hakkında

Türkiye’de etki yatırımı konusunda ihtiyaçlar ile stratejilerin belirlenmesinde ve politika önerilerinin oluşturulmasında bir üst kurul gibi çalışacak olan EYDK’nın temelleri Nisan 2019’da T.C. Dışişleri Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye ofisi ile, Türkiye’nin etki yatırımı potansiyeline dair bir rapor hazırlanmasına karar verilmesi ile atılmıştır. 

Etki Yatırımı Danışma Kurulu "EYDK", Türkiye’de etki yatırımı modelinin gelişmesini ve iyi işleyen bir etki yatırımı ekosisteminin oluşturulmasını sağlamak amacı ile sektörlerinde lider kurumlarla çalışmaktadır.

Detaylı bilgi için EYDK web sayfası:https://www.eydk.org/?lang=tr 

Programın Sosyal Medya Duyurusu: https://twitter.com/eydk_turkiye

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@