Kuveyt Türk yenilikçi fikirleri "Fikrinn Platformu"nda topluyor

Teknoloji ve inovasyon yolunda farklı bakış açılarının ve özgün fikirlerin finans dünyasına yeni bir soluk getireceğine inanan Kuveyt Türk Katılım Bankası, yenilikçi fikirleriyle finans dünyasına değer katmak isteyen herkesi Fikr’inn’e davet ediyor.

Haberler 05.04.2023, 12:47 05.04.2023, 14:21
Kuveyt Türk yenilikçi fikirleri "Fikrinn Platformu"nda topluyor

Kuveyt Türk, yenilikçi fikirlerin hayata geçmesi için Fikrinn Platformu'nda talepleri topluyor.

Üniversite öğrencileri ve girişimciler ile bireysel ve kurumsal müşteriler, başta bankacılık ürün ve hizmetleri olmak üzere birçok konudaki inovatif fikirlerini iletebilecek. Kuveyt Türk'ün tüm müşterilerinin, mevcut ürün ve hizmetlere yönelik deneyimlerini de paylaşabildiği platform, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesine zemin hazırlıyor. Kuveyt Türk ayrıca, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği Ideathon Fikir Yarışması'nı da Fikrinn Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor..

“TÜRKİYE'YE DEĞER KATACAK BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuveyt Türk Strateji, İK ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, yaptıkları yatırımları sadece finansal alanla sınırlı tutmadıklarını, toplumsal ve ekonomik konularda da Türkiye'ye değer katacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@