NBO Muzn İslami Bankacılık ve Takaful Umman, çeşitli Bancatakaful ürünleri sunmak üzere güçlerini birleştirdi

National Bank of Oman (NBO), "Umman Ulusal Bankası" bünyesindeki Muzn İslami Bankacılık, ilave değer ve finansal koruma sağlamaya odaklanan stratejik bir girişim sonucu Takaful Umman ile bir Mutabakat Anlaşması (MOU) imzalayarak çeşitli Bancatakaful ürünlerini de piyasaya sundu.

İslami Finans 18.12.2023, 14:58 18.12.2023, 15:09
NBO Muzn İslami Bankacılık ve Takaful Umman, çeşitli Bancatakaful ürünleri sunmak üzere güçlerini birleştirdi

Söz konusu iş birliği, her iki kuruluşun da güçlü yönlerinden yararlanacak şekilde tasarlandı. NBO Muzn İslami Bankacılık ve Takaful Umman, bir dizi Bancatakaful ürününü piyasaya sürme ve teşvik etme gayesiyle uzmanlıklarını ortaya koyuyor. Aynı zamanda bu iki kuruluş, pazardaki konumlarını güçlendirmeyi ve müşterilerine kapsamlı finansal çözümler sunmayı hedefliyor.

Muzn'un İslami Bankacılıktan Sorumlu Başkanı Salima Al Marzooqi, söz konusu yeni ürünlerin müşteriler için hem verimli hem de kapsamlı çözümler sunma taahhüdüne dair önemli bir adım niteliği taşıdığını belirtti. Aynı zamanda Umman Ulusal Bankası İslami Bankacılık penceresinin özünde insanların yaşamını güçlendirme inancı yattığını ifade etti.

Marzooqi, Bancatakaful tekliflerinın bu adanmışlığın somut birer kanıtı olduğunu söyledi. Takaful Umman tarafından sunulan yenilikçi ürünler sayesinde, yalnızca değerli müşterilerimizin finansal çıkarları korumakla kalmıyor, aynı zamanda onlara refahlarını muhafaza etmek ve geleceklerini güvence altına almak açısından katkıda bulunuyoruz ifadelerine yer verdi.

NBO Muzn İslami Bankacılık penceresinin Takaful Umman tarafından sunulan Bancatakaful ürünleri My Health Plus, Takaful Elite Life ve Motor Takaful gibi Şeriata uygun planları kapsıyor. Takaful Elite Life, tamamlayıcı seyahat teminatını da içeren ek bir avantajla öne çıkıyor. Bu ayırt edici özellik, hayat sigortası planının genel değerini artırarak müşterilere yalnızca finansal koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda seyahat ihtiyaçları söz konusu olduğunda ek güvenlik ve gönül rahatlığı sunuyor.

Söz konusu kapsamlı ürün paketi, mümkün olan en iyi tedavi ve bakıma erişimi mümkün kılmak suretiyle müşterilere ve ailelerine güvence vermek üzere tasarlandı. İslami finansa uygunluğu gözeten bu planlar, etik ve kapsayıcı finansal çözümler içermekte olup, NBO Muzn İslami Bankacılık ve Takaful Umman'ın müşterilerinin çeşitli ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığını ortaya koyar nitelikte.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@