Fintech küresel finansın liderlerini İstanbul’da buluşturuyor

Türk Devletleri Banka Birlikleri Konseyi tarafından düzenlenen ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nin medya sponsorluğunu üstlendiği İstanbul Fintex Zirvesi bu yıl; "Bankacılık ve Finans Ekosisteminde Yeni Trendler: Yenilikçi Çözümler, FinTech ve Güvenlik" temasıyla 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleştirilecek. 45 konuşmacı ve 120 şirketten 1500’ü aşkın katılımı ile sekiz panel düzenlenecek olan Fintex Zirvesi'ne küresel finansın liderleri de katılım sağlayacak.

Etkinlik Köşesi 16.10.2023, 17:19 17.10.2023, 13:36
Fintech küresel finansın liderlerini İstanbul’da buluşturuyor

İstanbul Fintex Zirve’si; CEO'ları, ticari bankaların ve fintech'lerin üst yöneticilerini, ticari ve kamu kuruluşlarının yöneticilerini, uluslararası finans kuruluşlarının temsilcilerini, akademisyenleri, finans ve bankacılık ürünleri ve çözümleri sunan ünlü şirketleri ve diğer paydaşları bir araya getiren, bölgedeki en ünlü finans ve bankacılık etkinliklerinden bir tanesi.

Zirve, finansal teknolojiler, dijitalleşme ve ödeme ekosistemlerindeki yeni ve gelecek trendler alanında fikir ve deneyim alışverişi platformu olmayı amaçlıyor. Yeni finans ve bankacılık ürünlerinin sağladığı fırsatlarının, yenilikçi ödeme çözümlerinin, dijital para birimlerinin, bankaların fintech ile bir arada yaşama ve işbirliği yapma olasılıklarının ve bu tür teknolojilerin ortaya çıkmasıyla ortaya çıkan güvenlik sorunlarının konuşulacağı etkinlikte alanında uzman birçok katılımcı yer alacak.

Programa ilişkin detaylı bilgi edinmek için tıklayın.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@