Sermaye Piyasası Kongresi 16 Kasım'da Başlıyor

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi 16-17 Kasım 2021 tarihlerinde, "Yeniden Birlikteyiz" temasıyla gerçekleştirilecek.

Etkinlik Köşesi 09.11.2021, 10:04 01.12.2021, 17:28
Sermaye Piyasası Kongresi 16 Kasım'da Başlıyor

Dünyadan ve Türkiye'den ünlü uzman ve liderlerin konuşmacı olacağı Sermaye Piyasaları Kongresi'nde 35 panelin yanı sıra 28 farklı başlıklarda eğitim programları da yer alacak.

Sermaye piyasalarının Türkiye ekonomisine, şirketlere, şehirlere ve bireylere sunduğu katma değere odaklanan Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, kongrede bu sorunun cevabını arayacak.

Dört ana tema çerçevesinde konular tartışılacak

Kongrede, "Koronavirüs Sonrası Ekonomi ve Finansal Piyasalar", "Sürdürülebilirlik", "Dijital Dönüşüm ve Gelecek Senaryoları" ile "Yeni Nesil Girişimcilik ve Sermaye Piyasası Olanakları" olmak üzere dört ana konu tartışmaya açılacak.

Aşılanmaya rağmen riskin devam ettiği salgın nedeniyle hibrit olarak gerçekleştirilecek Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’nin açılışı, fiziki olarak gerçekleştirilecek.

Açılışın ardından kongre kapsamında, iki gün boyunca çevrim içi olarak panellerin yanı sıra farklı başlıklarda eğitim programları gerçekleştirilecek. 2 gün boyunca devam edecek panellerde dünyadan ve Türkiye'den ünlü uzmanlar, liderler ve iş insanları fikirlerini paylaşacak.

Kongreye katılım ücretsiz

Kongre kapsamında düzenlenecek panel ve eğitimler tüm katılımcılara açık olup, kayıtlar web sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde yapılabiliyor.

Kongreyle ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@