Sosyal Finans, Sürdürülebilirlik ve Dijitalleşme Konulu İslami Finans Yarışmasına Başvuru Tarihi Uzatıldı!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan Sosyal Finans, Sürdürülebilirlik ve Dijitalleşme konulu İslami Finans makale yarışmasına ilişkin son başvuru tarihi, gelen talepler üzerine uzatıldı. İşte bütün detaylar...

Etkinlik Köşesi 05.01.2024, 09:53 05.01.2024, 10:51
Sosyal Finans, Sürdürülebilirlik ve Dijitalleşme Konulu İslami Finans Yarışmasına Başvuru Tarihi Uzatıldı!

Sosyal Finans, Sürdürülebilirlik ve Dijitalleşme Konulu İslami Finans Yarışması, İslami Finans alanında makalelerle yarışmaya katılabileceğiniz, akademisyenleri ve doktora öğrencilerini, doktora mezunu araştırmacıları bir araya getiren üst düzey bir makale yarışmasıdır.

Yarışmada İslami finansın yerel ve küresel uygulamaları üzerine hazırlanmış makaleler öncelikli olarak kabul edilmektedir. İslami Finans alanında yarışma komitesi tarafından belirlenen ve çağrı metninde yer alan konularda ekonometrik, matematiksel ve simülatif analizler ve bunları destekleyen teoriler içeren araştırmalar da kör hakem sistemi ile değerlendirilecek ve puanlanacaktır. Yarışmada değerlendirmeye kabul edilecek konu başlıkları; Sosyal Finans, Mikrofinans, Finansal Okuryazarlık, Sürdürülebilirlik, Dijitalleşme ve İslami Finans alanlarının tümü olacak şekilde sıralanmıştır.

Son başvuru tarihi talep üzerine 31 Ocak 2024 tarihine kadar uzatılmıştır.

Yarışmanın Ödülleri

Kazanan makaleler, bir kitap veya dergide yayınlanma olanağına sahip olacaktır. Aynı zamanda dereceye giren makaleler için, düzenlenen panelde yazarları tarafından sunulacak ve ödülleri verilecektir.

  1. 5000 $ 
  2. 3000 $
  3. 2000 $
  4. 1000 $
  5. 1000 $

Panel ve Ödül Töreni

Panel ve ödül töreni 22 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü'nde gerçekleştirilecektir.

Yarışma hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayın!

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@