Emirates Islamic, QuickRemit adlı para transfer hizmetini Birleşik Krallık'a başlattı

Emirates Islamic müşterileri, bankanın mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla QuickRemit servisinden kolaylıkla faydalanabilecekler.

İslami Finans 05.01.2024, 15:11 05.01.2024, 15:23
Emirates Islamic, QuickRemit adlı para transfer hizmetini Birleşik Krallık'a başlattı

Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki önde gelen İslami finans kuruluşlarından biri olan Emirates Islamic, 60 saniyede online fon transfer servisi olan 'QuickRemit'in İngiltere'ye yönelik kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Emirates Islamic müşterileri, QuickRemit aracılığıyla Birleşik Krallık'taki herhangi bir Lloyds Bank hesabına 60 saniyenin altında, diğer İngiltere bankalarına ise bir saat içinde transfer gerçekleştirebilecekler. Lloyds Bank, İngiltere ve Galler genelinde 500'den fazla şubesi bulunan önde gelen bir İngiliz bankasıdır.

Emirates Islamic müşterileri, uygun oranlarla ve sıfır havale ücretiyle güvenli bir şekilde QuickRemit hizmetinden, bankanın mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla faydalanabilirler.

BASİTLİK, ÇEVİKLİK VE GÜVENLİK

Emirates Islamic'te Perakende Bankacılık ve Varlık Yönetimi'nin Vekil Başkanı Mohamed Al Hadi, “QuickRemit transfer servisimizi Birleşik Krallık'a genişletmek, birinci önceliğimiz olan müşteri segmentinin havale deneyimine basitlik, çeviklik ve güvenlik kazandırıyor. QuickRemit servisi, müşterilere çeşitli amaçlarla, aile ihtiyaçları, eğitim veya yatırım dahil olmak üzere, İngiltere'ye hızlı, ücretsiz bir havale kanalı sunuyor” dedi.

Banka şu anda Hindistan ve Pakistan'a QuickRemit hizmetini HDFC Bank ve Faysal Bank ile işbirliği yaparak sunmaktadır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@