Türkiye Innovation Week, 23-25 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek

T.C. Ticaret Bakanlığı'nın katkılarıyla, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ev sahipliğinde, inovasyon ekosistemini geliştirmek, büyütmek, inovasyonun gücünü keşfedip, geleceği şekillendirecek fikirleri bir araya getirmek ve ilham vermek amacıyla düzenlenen "Türkiye Innovation Week" 23-24-25 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Etkinlik, bu yıl da Türkiye’den ve dünyadan inovasyona yön veren isimleri bir araya getirecek.

Etkinlik Köşesi 17.11.2023, 11:52 17.11.2023, 12:23
Türkiye Innovation Week, 23-25 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM)’den gelen açıklamaya göre; TİM tarafından düzenlenen Türkiye'nin ve yakın coğrafyanın en büyük inovasyon buluşması olan Türkiye Innovation Week'in 10. yıl tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Toplantı, TİM Başkanı Mustafa Gültepe, TİM Başkanvekili Çetin Tecdelioğlu, TİM Başkanvekili Kutlu Karavelioğlu, TİM Genel Sekreteri Bilal Bedir ve stratejik partnerler Türk Telekom, TEB, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Arzum, İGE, Trendyol, Halkbank yetkililerinin katılımları ile birlikte Fişekhane'de gerçekleştirildi.

Etkinlikte profesyonel isimler yer alacak

Program ve katılımcılar hakkında bilgi veren TİM Başkanvekili Karavelioğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'nin en büyük girişimcilik ailesi TİM-TEB Girişim Evleri, İnovasyon Odaklı Mentorluk programı Inosuit, Türkiye'nin İlk İnovasyon Geliştirme Programı İnovaLİG, Türkiye'nin en genç ve inovatif ailesi İnovaTİM, MasterClasslar, İnovasyon Akedemisi'yle girişimcilik ekosistemini bir araya getiriyoruz." dedi.

Karavelioğlu etkinliğe; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Dünya Ekonomik Forumu Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Magda Lilia Chelly, dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, Yapay Zeka Uzmanı Edgar Perez, Çevre aktivisti Alexandra Cousteau'nun da yer alacağını belirtti. 

Aynı zamanda Karavelioğlu; 11 adet sergi ve enstalasyonun yer aldığı alanda, yeni medya, dijital sanatlar, biyo-sanat ve yapay zeka gibi çağdaş konu başlıklarını bir araya getiren ve dijital sanatın tanıtımında aktif rol oynayan Eskizden Piksele Dijital Sanat Sergisi, Mustafa Kemal Atatürk'e ait hatıraların yapay zeka uzmanları ve dijital sanatçılar tarafından veri heykeline dönüştürüldüğü 'Bir Hayalin İnşası' eseri de üç gün boyunca sanatseverlerle buluşacak dedi.

CEO’lar güçlü bir inovasyon için Innovation Week’te bir araya geliyor

Yapılan çıklamaya göre, Türkiye Innovation Week, Türkiye'nin önde gelen markalarının üst yöneticilerine (CEO) de ev sahipliği yapacak. Bu bağlamda Zorlu Enerji CEO'su İbrahim Sinan Ak, Ülker CEO'su Mete Buyurgan, Trendyol CEO'su Erdem İnan, Ticimax CEO'su Cenk Çiğdemli, Martı Kurucu Ortağı Sena Öktem, Meta Türkiye'den E-ticaret ve Çoklu Kanal Endüstrileri Grup Lideri Irmak Emekdaş, SpaceSide Kurucusu Remco Timmermans gibi isimler, etkinlik sahnesinde katılımcılarla bir araya gelecek.

Online Kayıt ve daha fazlası için tıklayın!
 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@